Umjesto klasične torte napravite desert u čašicama koji je jednostavno pohraniti i hladnjak, a ako se zaželite slatkog potrebna vam je samo žlica. bez pečenja i rezanja, ovo je divni užitak za tople dane
RECEPT
Fini desert: Mascarpone torta s jagodama i keksima u čašicama
Sastojci:
- 600 g mascarponea
- 2 dl slatkog vrhnja
- 100 gr šećera ili meda
- ekstrakt vanilije ili limuna
- narezane jagode
- 200 gr Petit Beurre keksi
Priprema:
Dobro izmiksajte mascarpone sa slatkim vrhnjem dok smjesa ne postane kremasta.
U nju dodajte šećer ili med, što vam je draže. Još jedanput dobro promiješajte dok se smjesa ne zgusne. Dodajte ekstrakt vanilije ili limuna.
U šalicu slažite red kreme, red mljevenih Petit Beurre keksa, red jagoda, prema želji.
Odaberi temu koju želiš pratiti
Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku