Obavijesti

Show

Komentari 24

Evo gdje gledati finale Eurosonga i nastup Leta 3

Evo gdje gledati finale Eurosonga i nastup Leta 3
4

Za titulu pobjednika natjecat će se 26 zemalja, među kojima su i naši Letovci. Hrvatska će ovoga puta nastupiti 25. na pozornici u Liverpoolu

VIDEO

Finalni glazbeni spektakl u Areni u Liverpoolu počinje večeras, u subotu 13. svibnja, a Let 3 će nastupati pretposljednji s pjesmom 'Mama ŠČ'.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

Finale Eurosonga u Hrvatskoj ćete moći gledati na programu HRT-a od 21 sat, a trajat će do 00:30. Proglašenje pobjednika bit će nakon svih nastupa pri završetku večeri. Voditelji su glumica Hannah Waddingham, pjevačica Alesha Dixon, ukrajinska pjevačica Julia Sanina te irski voditelj Graham Norton.

Liverpool: Druga polufinalna večer Eurosonga

Za titulu pobjednika natjecat će se 26 zemalja, među kojima su i naši Letovci. Hrvatska će ovoga puta nastupiti 25. na pozornici u Liverpoolu.

Liverpool: Let 3 na probi uoči sutrašnjeg nastupa u finalu Eurosonga

Osim Hrvatske, u finale idu još i : Austrija, Portugal, Švicarska, Poljska, Srbija, Francuska, Cipar, Španjolska, Švedska, Albanija, Italija, Estonija, Finska, Češka, Australija, Belgija, Armenija, Moldavija, Ukrajina, Norveška, Njemačka, Litva, Izrael, Slovenija i Velika Britanija.

Samo jako, ŠČretnoooo u finalu!
Samo jako, ŠČretnoooo u finalu!

Iako je već svima dobro poznato da domaćinstvo Eurosonga preuzme država čiji je predstavnik pobijedio na prethodnom natjecanju, zbog rata u Ukrajini tu ulogu dobila je Velika Britanija. 'Ujedinjeni u glazbi' naziv je slogana ovogodišnjeg Eurosonga koji demonstrira partnerstvo između Velike Britanije i Ukrajine te grada Liverpoola, domaćina natjecanja. 

Liverpool: Let 3 na probi uoči sutrašnjeg nastupa u finalu Eurosonga

Osim na službenom eurovizijskom kanalu na Youtubeu, finale Eurosonga 2023. moći ćete pratiti na Prvom programu Hrvatske radiotelevizije, s Duškom Ćurlićem kao komentatorom ili na Drugom programu Hrvatskog radija. Ako gledate iz regije ili imate pristup regionalnim kanalima, Eurosong možete pronaći na RTS3 (Srbija), RTCG2 (Crna Gora), RTVSLO2 (Slovenija) i MKTV (Sjeverna Makedonija). Naravno, postoje i alternativni prijenosi, poput Rai Due (Italija) i SVT Play (Švedska).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 24

VIDEO

Damir Fazlinović iz serije Lud, zbunjen, normalan osuđen zbog bludničenja nad maloljetnikom
DOBIO GODINU DANA ZATVORA

Damir Fazlinović iz serije Lud, zbunjen, normalan osuđen zbog bludničenja nad maloljetnikom

Mladić iz publike je rekao da je bio žrtva pedofilije kad je imao 14 godina