Obavijesti

Show

Komentari 0

Farrell neprepoznatljiv! Izašao je trailer za spin-off 'Batmana'

Farrell neprepoznatljiv! Izašao je trailer za spin-off 'Batmana'
3

Serija 'The Penguin' dolazi na Max sredinom rujna i imat će osam epizoda. Colin Farrell vraća se u ulogu Pingvina, a radnja je smještena tjedan dana nakon radnje u filmu 'The Batman'

VIDEO

Glumac Colin Farrell vraća se u ulogu zlikovca Pingvina, a prije par dana izašao je trailer za istoimeni spin-off 'Batmana' koji će na Max doći 19. rujna i imati osam epizoda. Trailer su pokazali na ovogodišnjem Comic-Conu, a radnja je smještena tjedan dana nakon završetka radnje filma 'The Batman' koji je izašao 2022. I film i seriju je režirao Matt Reeves. 

Već nakon filma 2022., Farrella su pohvalili zbog šminke i prostetike za koju je zaslužan dizajner šminke Mike Marino. On je na Comic-Conu poručio da je Pingvinom izgled, pun ožiljaka, inspiriran Harveyjem Weinsteinom, prenosi Variety

Robert Pattinson and a unrecognizable Colin Farrell are seen on the film set of Batman.

- Oz je doista netko tko nikad prije nije viđen. Njegova osobnost je oskudna. Želi biti više nego što je - rekao je Marino te otkrio da jako voli raditi s Farrellom. 

- On ima najbolje lice za šminku, ima mali nos! Kada šminkate nekoga, uvijek dodajete nešto na lice. On ima najbolje platno - poručio je. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO