Obavijesti

Show

Komentari 1

Farmeri posljednjeg dana gladovali i maštali o kupki

Farmeri posljednjeg dana gladovali i maštali o  kupki
1

Troje finalista nisu puno razgovarali. Sabirali su dojmove tromjesečnog boravka na seoskom imanju. Finalistima je dojadila prljavština i muhe

VIDEO

Ivana Paris, Dino Bubičić i Mario Mlinarić posljednjeg su dana na “Farmi” ostali sami. Stari farmeri nisu im ostavili puno hrane. Naj-farmerica Ivana se namučila da smisli što će im napraviti za ručak.
- Napravit ću kvazizlevanku. Ljudi, osim kiseliša, dvije salame i brašna, u kući nemamo ništa - objavila je na kraju. Dino je napravio salatu s komadićima salame. Troje finalista nisu puno razgovarali. Sabirali su dojmove tromjesečnog boravka na seoskom imanju.
- Odavde mi sigurno neće faliti 3,800.000 muha i prljavština. Isuse Bože, zamisli da sam sebi pustiš vodu. Ne mora ti je Dino ili netko ulijevati - maštao je Mario. I ostali finalisti bili su u istom raspoloženju. Mario i Ivana pohvalili su Dina, koji je napravio njihov priručni tuš. Mister je zaslužan i za ostale konstrukcije na “Farmi”, a Mario i Ivana primijetili su kako sve te “novogradnje” polako pucaju. Posebno nastambe za zečeve i magarce, iz kojih životinje bježe van.
- Kako su zečevi izašli? - čudio se Dino.
- Gurnuo je glavom, brate - odgovorio mu je Mario i dodao kako su on i Ivana zaključili da su Bubijeve građevine lijepe, ali nisu baš funkcionalne. Životinje ih čak i jedu, pogotovo magarac Cvetko, koji je razvalio vrata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Službeno potvrdili: Evo od čega je preminuo pjevač Liam Payne
TRAGEDIJA U ARGENTINI

Službeno potvrdili: Evo od čega je preminuo pjevač Liam Payne

Glazbenik je pao s trećeg kata u dvorište hotela Casa Sur u glavnom gradu Argentine, no policija još nema uvjerljive dokaze o okolnostima njegova pada