Obavijesti
komentari
Evo zašto na Uskrs tradicionalno jedemo šunku i sirovi mladi luk
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Ujka
Njami njami, trpat ću sutra u sebe da ce mi kroz uši izlaziti luk
Gvozdenka
mozes i danas jesti luk, ja ga jedem uz musaku od tune
Ujka
Sad ga idem hrskat! Tnx!
Gvozdenka
aahahahahah ajde, ja ga narezala na kolutove u zelenoj salati, mljac
Devil's kiss
Ma bolji je čisti, samo posoljen, ne u salati
Gvozdenka
s rotkvicama moze da
Gvozdenka
a za Uskrs sa kuhanim jajima i sunkom
Ujka
Kuhana jajceka i rolana sunkica
Gvozdenka
njam njam
Dk
Sutra?
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .