Obavijesti
komentari
Evo zašto baš nikad ne treba držati čokoladu u hladnjaku...
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Tigar 74
Istina. Sobna temperatura je idealna da bi se sačuvao pravi okus čokolade.
Rafo
Samo ne sobna temperatura od preko 30 stupnjava ljeti :(
Tigar 74
Pa dobro, zna se na što mislim, sobna temp. je oko 18 stupnjeva, normalni uvjeti, bez krajnosti..
Rafo
Znam da si to mislio, ali htio sam reći da nema načina očuvati normalnu tvrdoću na sobnoj temperaturi ljeti. A ako čokolada nije takva da se može lomiti i grist Prikaži još ↓
Tigar 74
Da, to je ok. Mora imat potrebnu čvrstoću.
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .