Istina. Sobna temperatura je idealna da bi se sačuvao pravi okus čokolade.
Rafo
29.1.2018.
Odustani
Samo ne sobna temperatura od preko 30 stupnjava ljeti :(
Tigar 74
29.1.2018.
Odustani
Pa dobro, zna se na što mislim, sobna temp. je oko 18 stupnjeva, normalni uvjeti, bez krajnosti..
Rafo
29.1.2018.
Odustani
Znam da si to mislio, ali htio sam reći da nema načina očuvati normalnu tvrdoću na sobnoj temperaturi ljeti. A ako čokolada nije takva da se može lomiti i grist
i, to mi je onda bljakasto.
Prikaži još ↓
Tigar 74
29.1.2018.
Odustani
Da, to je ok. Mora imat potrebnu čvrstoću.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .