Ovo je članak o pravim konobarima, a takvih je možda 20 %. Ostali to rade dok nemaju šta drugo
WC
Winston Churchill
17.3.2023.
Odustani
samodanas: u pravu si!! Daj molim te koliko u postotcima imamo gostiju koji se znaju ponašati, odnosno imaju kulturu ponašanja u restoranu? Ili polazimo od toga
da je gost uvijek u pravu?
Prikaži još ↓
samodanas
17.3.2023.
Odustani
Ne govorim o ničijem pravu ni ponašanju ovdje, nego da su većinom priučeni konobari koji i ne vole i ne znaju taj posao, rade ga dok traže nešto drugo
ka
kaius
18.3.2023.
Odustani
ima ih još 20% pravih? još je i dosta koliki su otišli ili prestali stim poslom..
Pe
PeroVrucinic
18.3.2023.
Odustani
Zato jer rade na placu a mance malo ili nista.....dok recimo u Americi konobar radi skoro pa iskljucivo za mancu, sto ga vodi da osigura najbolju mogucu uslugu
i tako gosta motivira da ostavi dobru mancu (sto je ovdje normalno, a u vecini Europskih zemalja bas i ne).
Prikaži još ↓
ka
kaius
18.3.2023.
Odustani
kako sam nešto gledao,..primjer u italiji stručan i profesionalni konobar (iskustvo itd)u italiji može doć do cifre od 120000 eu godišnje . kod nas je sve..kono
bar i profi i onaj koji dođe na 3 mjeseca sa dvotjednim tečajem ili sa nikakvim znanjem!
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .