Obavijesti
komentari
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

ma
Ali i da je u 99 posto slučajeva divlja svinja zaražena trihinelom spiralis. I onda kada je skuham zovu me idiotom. Eto im ga na.
mrTrobec
Nisi ti sine idiot,nisi.
alfa romeo stelvio
a pecena kobasica?!
ma
Ne možeš u kobasicama pečenjem ubiti trihinelu. Na to zaboravi.
To
Trihinela se unistava kuhanjem/pecenjem na temperaturi iznad 80 stupnjeva
ma
Ti slobodno riskiraj pa mi javi kako je prošlo pečenjem, posebno na tavi kobasice.
istox
gulaš od vepra, srneći paprikaš, čobanac. To je jedino šta se jede od divljači. Samo bosanci trpaju divljač u kobasice
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .