Obavijesti

Sport

Komentari 10

Duško: Ja sam šjor Božin đak, jedan je od najvećih u Europi

Duško: Ja sam šjor Božin đak, jedan je od najvećih u Europi
6

Igrali smo mnogo puta jedan protiv drugog. Mislim da je omjer pobjeda i poraza pola-pola, rekao je Ivanović, kojeg je Maljković trenirao u slavno doba Jugoplastike

VIDEO

Ne volim igrati protiv Bože i njegovih momčadi. On mi je velik prijatelj i teško mi je kad netko od nas mora izgubiti, reko je Duško Ivanović, trener Caje Laboral.

Netko će i večeras morati pognuti glavu, u Draženovu domu Španjolci gostuju kod Maljkovićeve Cedevite (18.30).

- Igrali smo mnogo puta jedan protiv drugog dok je Božo bio u Malagi i Madridu. Mislim da je omjer pobjeda i poraza pola-pola - rekao je Ivanović, kojeg je Maljković trenirao u slavno doba splitske Jugoplastike.

- Naučio sam puno od Bože, ali nisam zbog njega otišao u trenere. Zapravo, nisam ni mislio da ću ostati u košarci, sudbina je tako odlučila - rekao je Duško.

Cedevita nakon četiri euroligaška kola ima četiri poraza. “Učitelju” bi u svakom slučaju dobro došla pobjeda protiv “učenika”.

- Božo je jedan od najvećih europskih trenera. On je u Hrvatsku došao da bi i Cedevitu učinio velikim klubom. A velik možete postati samo s najboljim trenerima - istaknuo je Ivanović, kojeg čude priče da je Božino vrijeme prošlo.

- To nije točno. Njegovi rezultati i prošle godine i sad s Cedevitom to pokazuju - kaže Ivanović, no i njemu je valjda jasno da su od Maljkovića više očekivalo od četiri poraza u Euroligi.

- Naša skupina je najjača od svih. I mi, evo, imamo tri poraza. Možda su imali dvije loše utakmice, ali svakog mogu pobijediti.

Ivanović je u Zagrebu bio i prije dvije i pol godine. I tad je igrao protiv prijatelja iz vremena Jugoplastike - Velimira Perasovića. I slavio je, Caja je pobijedila Cibonu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 10

VIDEO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!
SPORTSKI DIREKTOR OTKRIO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!

Nemamo nikakve ograničavajuće faktore, bilo da je riječ o domaćem ili stranom treneru. Svi kandidati su u igri. Kad pronađemo idealnog trenera, donijet ćemo odluku, rekao je sportski direktor Dinama Marko Marić