Obavijesti

Show

Komentari 0

Dudek iz 'Gruntovčana', glumac Matija Šakoronja, 'skinuo' je Stevea Martina u tren oka

Dudek iz 'Gruntovčana', glumac Matija Šakoronja, 'skinuo' je Stevea Martina u tren oka
8

U PETAK NA SVIM KIOSCIMA Čitajte najbolji TV magazin u povijesti Hrvatske i saznajte sve što vam se nudi u tjednom televizijskom programu, kinima, streamingu, sapunicama

VIDEO

Matija, možeš li odglumiti Stevea Martina za naslovnicu Cafea? Šaljem fotografiju. Kad smo ga uhvatili između brojnih proba, kojim mu je prosinac prepun, od 'Čuda' s Ecijom Ojdanić do svih Kerempuhovih uspješnica, brzo se javio i rekao: 'Mogu u ponedjeljak prijepodne, u 13 krećem za Split s Moruzgvom, imamo predstavu'.

Matiji Šakoronji, Dudeku iz 'Gruntovčana', nije trebalo ni zagrijavanje da se uživi u holivudskoga komičara. 'Skinuo' ga je - odmah. Tek mu je 30, iza njega su brojne glumačke nagrade, a samo za Cafe otkrio je što bi radio da nije glumac, tko ga je 'potjerao' na Akademiju, vidi li se na velikom platnu...

Živorad Tomić pogledao je korejsku inačicu 'Malih žena' i oduševljen je. Daroviti tvorci serije i scenarist ne boje se, piše, melodrame, ‘pulp fiction’ motiva, neočekivanih obrata i reakcija glavnih junakinja i uvijek, kao u svakoj dobroj kriminalističkoj priči, imaju barem desetak narativnih asova u rukavu.

’Simpsoni’ nisu preživjeli u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, ‘Kafić Uzdravlje’ u španjolskoj verziji ubrzo se pretvorio u fijasko, a u korejskoj verziji ‘Kuće od papira’ junaci ne nose maske s likom Salvadora Dalíja nego tradicionalne maske Hahoe. Adaptacije hit-serija u drugim zemljama negdje su bile hit, a negdje čisti fijasko.

U zagrebačkom kinu Tuškanac 15. prosinca počinje ciklus filmova Tima Burtona, osebujnog redatelja koji je priznanje za rad dobio još kao 15-godišnjak kad je pobijedio na natječaju za promotivni plakat kampanje protiv smeća u Burbanku.

Stari Grad: TV voditelj Saša Zalepugin sa suprugom Tihanom

Ovih dana napustili su nas voditeljska legenda Saša Zalepugin i glumac Davor Janjić, a u vremeplovu se prisjećamo velikog maestra Vjekoslava Šuteja koji nas je napustio prije 13 godina.

Vjekoslav Šutej, arhiva

Donosimo i najveći i najdetaljniji TV program te vodič kroz sapunice, kino i streaming. Sve to samo u novom Cafeu uz 24sata u petak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’
IMAJU DVOJE DJECE

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’

Iako su mnogi bili uvjereni da se krah braka dogodio početkom prošle godine, Jelena Perčin otkrila je da su papiri za razvod potpisani puno prije