Obavijesti

News

Komentari 0

Država daje u zakup poslovne prostore: Među njima je i onaj popularnog kafića u Zagrebu

Država daje u zakup poslovne prostore: Među njima je i onaj popularnog kafića u Zagrebu

U Zagrebu je ponuđeno 19 poslovnih prostora od kojih su tri garaže, prostori se većinom nalaze u užem i širem centru Zagreba i pozicionirani su u prizemljima uličnih zgrada na frekventnim lokacijama

VIDEO

Državne nekretnine raspisale su javni natječaj za zakup 34 poslovna prostora u Zagrebu, Bjelovaru, Bakru, Karlovcu, Matuljima, Osijeku i Rijeci, natječaj je otvoren do 27. listopada 2023., a ugovor o zakupu državnog prostora sklapa se s najboljim ponuditeljem na vrijeme od 10 godina, priopćeno je u ponedjeljak iz te tvrtke.

U Zagrebu je ponuđeno 19 poslovnih prostora od kojih su tri garaže, prostori se većinom nalaze u užem i širem centru Zagreba i pozicionirani su u prizemljima uličnih zgrada na frekventnim lokacijama. Početne cijene zakupa prostora u Zagrebu kreću se od 35 eura po četvornom metru pa do 2.800 eura, ovisno o kvadraturi i lokaciji.

Također, Državne nekretnine oglasile su natječaj i za tri garaže u Zagrebu, u ulici Svetice te u Ujevićevoj i Radauševoj ulici.

Prostori u Karlovcu oglašeni su po početnoj cijeni od 88,93 eura i 89,89 eura, dok su najveći poslovni prostori oglašeni spomenutim natječajem u Rijeci od 158 kvadrata i u Zagrebu - Pod Zidom - od 156 kvadrata. 

U Rijeci je ponuđeno pet poslovnih prostora dok u Osijeku potencijalni zakupci mogu razgledati i podnijeti ponudu po natječaju za dva poslovna prostora, a u Bjelovaru za tri poslovna prostora.

Ponude za zakup dostavljaju se na adresu: Državne nekretnine d.o.o., Planinska 1, 10000 Zagreb, do podneva 27. listopada 2023. Prostori se daju u zakup u viđenom stanju te se prethodno mogu pogledati između 16. i 20. listopada 2023. prema rasporedu objavljenom u Javnom pozivu 7/23.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Građani zbunjeni, stigle im obavijesti o novim izabranim liječnicima. Evo što kaže HZZO
ZBUNJUJUĆA OBAVIJEST

Građani zbunjeni, stigle im obavijesti o novim izabranim liječnicima. Evo što kaže HZZO

Riječ je o obavijesti HZZO-a pacijentima čiji je liječnik, ali ne kažu koji, otišao, zatvorio ordinaciju, promijenio ordinaciju ili umro. Obavijest stiže u pretinac eGrađani i zbunjuje pacijente jer neke informacije nedostaju

Pronašli nestalu djecu
POLICIJA POTVRDILA

Pronašli nestalu djecu

Policija javlja da su pronašli nestale tinejžere iz Zagreba.
Pronašli nestale tinejdžere
SRETAN KRAJ

Pronašli nestale tinejdžere

Policija javlja da su pronašli nestale 14-godišnjake