joj ne opet toplo vrijeme, taman se ponadao da će biti prohladno i pravo vrijeme za sušenje kobasa, špeka i ostalih suhomesnatih delicija
Opaka Salpa
17.11.2016.
Odustani
svake godine dođe južina u to vrime i sve zaj....
killdeath
17.11.2016.
Odustani
Počinjem dimiti za tjedan dana, pa što bude bude.
k_
komentator__Luka
17.11.2016.
Odustani
pa zašt već kolješ, sad je još prerizično, treba tamo negdi oko 15.12., iako nikad nije sigurno, prošla zima je bila cijela topla, ja sam sušio u veljači, bilo
je stalno 10-15 stupnjeva pa se nije pokvarilo..........dim ipak zaštiti kao i sol..............a kad je u rasolu najbolje stavit boce leda
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .