Obavijesti

News

Komentari 5

Dramatične snimke iz Austrije: Obilna kiša poplavila Štajersku, na bageru poginuo i Hrvat (36)

Dramatične snimke iz Austrije: Obilna kiša poplavila Štajersku, na bageru poginuo i Hrvat (36)

Uslijed nevremena u petak poginuo je i Hrvat (36), koji je kao bagerista radio u Leobenu. Trebao je zaštititi gradilište od nenadmašne bujice, ali bager se prevrnuo u potok i ostao je zarobljen pod vodom 20 minuta

VIDEO

Jaka grmljavinska nevremena s dugotrajnom obilnom kišom uzrokovala su poplave u subotu navečer na sjeveru Graza zbog čega su angažirane brojne vatrogasne snage, piše Steiermark. Uslijed oborina došlo je do pomaka rijeke Mure u blizini autoceste Pyhrn nakon priključka u čvoru Übelbach zbog čega se promet preusmjerava. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Za područje Deutschfethritza, državni centar za upozoravanje izdao je upozorenje o teškim vremenskim prilikama, a u selu je došlo do sudara između automobila stisnutih uz zidove kuća, dok su u nekima ljudi ostali zarobljeni.

Stotine vatrogasaca bile su angažirane do noćnih sati. Štete u poljoprivredi idu u milijune, a prema osiguranju od tuče, u jugozapadnoj Štajerskoj je pogođeno 3500 hektara poljoprivrednog zemljišta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Obilna kiša uzrokovala je i nestanak struje u subotu, a već u petak poslijepodne jaka tuča ostavila je trag razaranja kroz jugozapadnu Štajersku.

Uslijed nevremena u petak poginuo je i Hrvat (36), koji je kao bagerist radio u Leobenu. Trebao je zaštititi gradilište od nenadmašne bujice, ali bager se prevrnuo u potok i ostao je zarobljen pod vodom 20 minuta. Pokušao ga je spasiti kolega s posla, no zbog jake struje to nije uspjelo, tek je drugi bager uspio podignuti ga. Muškarca su reanimirali i prevezli u bolnicu gdje je preminuo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 5

VIDEO

Kamenolom u Jablanici istražuje krim-policija BiH: 'Odron smrti nije posljedica izlijevanja rijeke'
CIJELE KUĆE ZATRPANE

Kamenolom u Jablanici istražuje krim-policija BiH: 'Odron smrti nije posljedica izlijevanja rijeke'

Tisuće tona kamenja iz tog kamenoloma kod Jablanice palo je na cijelo naselje i napravilo branu, a onda se voda slila u jednu dolinu. Sve se dogodilo i minuti, oko dva sata iza ponoći, kažu vlasti u BiH