Obavijesti

News

Komentari 36

DP: Podržat ćemo Primorca za predsjedničkog kandidata!

DP: Podržat ćemo Primorca za predsjedničkog kandidata!
2

Čelnik stranke Ivan Penava ovu jednoglasnu odluku potvrdio je u ponedjeljak, nakon burnih unutarstranačkih izbora i raskola u stranci

VIDEO

Predsjedništvo Domovinskog pokreta potvrdilo je da će podržati HDZ-ovog predsjedničkog kandidata Dragana Primorca. Čelnik stranke Ivan Penava ovu jednoglasnu odluku potvrdio je u ponedjeljak, nakon burnih unutarstranačkih izbora i raskola u stranci. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Penava otkrio da će DP podržati Dragana Primorca na predsjedničkim izborima 04:30

- Napravili smo ono što smo obećali učiniti početkom ožujka - rekao je Penava na konferenciji za novinare. Tvrdi da su si dovoljno vremena da "sagledaju političku situaciju i konstelacije“.

Za Primorca su se odlučili jer su u njemu prepoznali kandidata s ozbiljnom političkom kampanjom.

- Kad pogledate kandidate koji pripadaju centru ili desno, Primorac je jedini za koga možemo reći da ima ozbiljnu kampanju i može ostvariti ozbiljan politički rezultat - kaže Penava.

Šibenik: Penava otkrio da će DP podržati Dragana Primorca na predsjedničkim izborima

DP je u Amadria Parku u Solarisu kraj Šibenika održao klauzuru čiji je cilj bio "jačanje DP-a, stvaranje dodatne kohezije i povezanosti, posebno u segmentu proteklih izbora, parlamentarnih i europskih“. Penava je ustvrdio da su izašli jači iz nedavnih unutarstranačkih izbora, nakon kojih je stranku napustilo pet do šest posto članova, s jasnijom vizijom tko su, što su i kamo idu.

- Javnost može očekivati od nas iz DP-a, koji smo preuzeli odgovornost za najvažnije resore u državi, a to su demografija, gospodarstvo i poljoprivreda, da ćemo raditi na tom cilju. To su pravci u kojima će DP djelovati kroz resore kojima upravljaju naši ministri - istaknuo je, dodajući da će time mijenjati Hrvatsku na bolje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 36

VIDEO

VIDEO Alarm za cijelu državu, bit će obilnih pljuskova. Potop u Zagrebu, stablo palo na pješaka
NEVRIJEME IZAZVALO KAOS

VIDEO Alarm za cijelu državu, bit će obilnih pljuskova. Potop u Zagrebu, stablo palo na pješaka

Cijela Hrvatska je pod žutim meteoalarmom zbog grmljavinskog nevremena, obilne kiše i olujnih udara bure...

VIDEO Potop u Zagrebu, jaka kiša opet blokirala podvožnjak u Škorpikovoj: 'Jedva se prolazi'
NEVRIJEME DONOSI KAOS

VIDEO Potop u Zagrebu, jaka kiša opet blokirala podvožnjak u Škorpikovoj: 'Jedva se prolazi'

ZAGREB - Snažno nevrijeme noćas je pogodilo Zagreb i okolicu te donijelo kaos na cestama. HAK javlja da je prekinut na pojedinim križanjima Aleje grada Bolonje zbog vode na kolnicima (trenutno s ulicama Prigornica, Velimira Škorpika). "Jedva se prolazi od kiše. Ljudi stoje i sada nastaje samo ogromna kolona", ispričao nam je jedan od čitatelja koji je snimio potopljenu Škorpikovu.
VIDEO 'Bujica' kod Obrovca, kiša ne staje: 'Ceste više nema, užasno je. Čekamo vatrogasce'
KIŠA IZAZIVA KAOS

VIDEO 'Bujica' kod Obrovca, kiša ne staje: 'Ceste više nema, užasno je. Čekamo vatrogasce'

MEKA DRAGA - Obilna kiša poplavila je ulice Meke Drage kraj Obrovca. "Ovdje je katastrofalno. Ceste više nema. Umjesto nje je sada ova rijeka koja je nastala zbog kiše koja čitavo vrijeme pada. Čekamo vatrogasce da nam pomognu", ispričao nam je čitatelj koji je snimio ogromnu količinu vode koja se slijeva prema moru. Poplavljene su i ceste kod Turnja.