Obavijesti

Doživite nezaboravnu večeru u oblacima

Doživite nezaboravnu večeru u oblacima
2

U suradnji s hotelom Westin Zagreb, svjetski poznati događaj Dinner in the Sky otvara svoja vrata u Zagrebu na nekoliko dana.


Jedinstvena gastronomsko-adrenalinska atrakcija i jedan od najneobičnijih restorana na svijetu, Dinner in the Sky, ugostit će sve radoznale ljubitelje izvrsne hrane i posebne atmosfere.

Događaj Dinner in the Sky nudi nezaboravno iskustvo fine dininga u zraku – uz ekskluzivnu atmosferu, nezaboravan pogled i kuhinju najboljih chefova. Događaj će se održati ispred hotela Westin Zagreb gdje će tim stručnjaka podignuti stol za 22 ljudi na visinu od 50 metara, uz prisutnost gostujućeg chefa i poslugu u sredini stola i omogućit će vam jedinstven i poseban obrok koji možete podijeliti s obitelji i prijateljima.

Riječ je o zaista jedinstvenom gastronomskom doživljaju! Događaj će ugostiti najbolje chefove iz Hrvatske i inozemstva. Tijekom večernjih događaja, chef će se osobno pridružiti gostima na visini od 50 metara kako bi posluživao i pričao o svojoj hrani i jelovniku. 

Posjetitelje će ugostiti finski chef Sasu Laukkonen i izvršni chef kuhinje hotela Westin Zagreb Tomislav Hruban. Sasu Laukkonen otvorio je novi restoran u Eiri u Helsinkiju pod nazivom CHEF & SOMMELIER. Usredotočen je na organski i divlji uzgoj te koristi prirodne sastojke i fairtrade sastojke. Njegov je restoran donio dvije stvari na helsinšku ugostiteljsku scenu: mogućnost organskog obroka i domaću kuhinju u opuštenoj atmosferi. Chef & Sommelier dobio je jednu Michelinovu zvjezdicu 2014. godine. Njegova kuhinja je ambiciozna, čista okusa, domaća i originalna – u skladu s njegovim svjetonazorom, a dolazi iz srca budući da je Sasu uglavnom samouki kuhar.

Tomislav Hruban izvršni je šef kuhinje hotela Westin Zagreb. Tomislav započinje svoju karijeru u obiteljskom restoranu koji je otvorio njegov djed 1968. i prenio ljubav, strast i fascinaciju hranom i kuhanjem na Tomislava koji potom nastavlja obiteljsku tradiciju. Zahvaljujući svojoj stručnosti, talentu za detalje, ali i direktnom i jednostavnom odnosu prema domaćoj i međunarodnoj kuhinji, dobio je nadimak ”Jamie Oliver Balkana”. Brojne nagrade i priznanja uslijedili su nakon ovog razdoblja te je hotel Westin Zagreb. U nastavku odaberite datum, željenu večeru i odletite u nebesa s vrhunskim chefovima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Vilija Beroša uhitili! Smijenjen je. Istražuju još sedmoricu. Prvi osumnjičeni je Hrvoje Petrač?
AKCIJA PNUSKOKA

Vilija Beroša uhitili! Smijenjen je. Istražuju još sedmoricu. Prvi osumnjičeni je Hrvoje Petrač?

Pod istragom su, uz ministra, i neki visokopozicionirani liječnici, uključujući ravnatelje određenih bolnica