Obavijesti

Sport

Komentari 7

Donnarumma: 'Ni rukavice još nisam stavio!' Italija uz eurogol poništila najbrži gol Lige nacija

Donnarumma: 'Ni rukavice još nisam stavio!' Italija uz eurogol poništila najbrži gol Lige nacija

Suci inače pitaju golmane jesu li spremni, a mi nismo bili dovoljno pametni da sačuvamo loptu, rekao je golman Italije koji je na koncu ipak slavio iznenađujuću pobjedu na Parku prinčeva

VIDEO

Svega 14 sekundi trebalo je Francuskoj da zabije gol Italiji na startu derbija na otvaranju Lige nacija na Parku prinčeva u petak, strijelac je bio Bradley Barcola. Bio je to ujedno i najbrži gol u povijesti ovoga natjecanja, ali su "azzurri" preokrenuli i pobijedili 3-1.

- Nisam bio spreman, nisam stavio rukavice pa sam vikao sucu da pričeka dok ne budem spreman, što suci inače rade. Osim toga, mi smo izvodili loptu s centra, ali nismo bili dovoljno pametni da pričekamo nekoliko trenutaka - rekao je Gianluigi Donnarumma.

Najbrži gol u povijesti Lige nacija pogledajte OVDJE.

Izjednačio je u 30. minuti fenomenalnim volejem u suprotne rašlje Federico Dimarco na jednako lijepu asistenciju Sandra Tonalija. U nastavku su Davide Frattesi (50.) i Giacomo Raspadori (74.) zabili za pobjedu gostiju koji su prema kladionicama bili teški autsajderi (koeficijent 6,5).

Nations League - League A - Group 2 - France v Italy

- Pregrupirali smo se u novom sustavu 3-5-2, svi ga poznaju. Izbornik je shvatio što je bilo krivo na Euru i kako možemo izbjeći takve pogreške - dodao je Donnarumma.

Fenomenalan gol Dimarca pogledajte OVDJE.

Italija će u drugom kolu u ponedjeljak u Mađarskoj biti formalni gost Izraelu koji je kao gost također u Mađarskoj izgubio od Belgije 3-1. Francuska će pak u Lyonu ugostiti Belgiju u reprizi osmine finala Eura kad je pobijedila 1-0.

- Nisam zadovoljan i moramo prihvatiti ovaj poraz bez traženja alibija. Ja sam odgovoran i uvijek ću biti. Nismo kolektivno bili dorasli onome kako je Italija igrala, osim u prvih 20 minuta. Boli i mora boljeti, čestitke Italiji koja je znala napraviti što je trebalo za pobjedu - rekao je francuski izbornik Didier Deschamps.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 7

VIDEO

Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...
BURAN DAN U MAKSIMIRU

Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...

Plus+ Za prvu navijačku želju treba platiti odštetu, iako ne trenira nikoga. Niko Kovač Bobanov je favorit, već je vodio trojicu dinamovaca. Nakon dva najteža poraza u povijesti Lige prvaka, jedan je trener dobio otkaz, drugi nije

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?
VRUĆA STOLICA

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?

Neki bivši treneri "modrih" trenutačno su zauzeti, drugi pak slobodni, a u kombinacijama se spominje i angažman Nike Kovača. Pitali smo vas tko bi trebao voditi Dinamo u nastavku sezone
Doznajemo: Sergej Jakirović je bivši, Dinamo smijenio trenera
PRESUDIO MU BAYERN

Doznajemo: Sergej Jakirović je bivši, Dinamo smijenio trenera

Nakon dvodnevnog sasjedanja u Maksimiru su presudili Jakiroviću. Prvi favorit za nasljednika Niko Kovač za sebe i svoj stožer traži plaću kakvu nije zarađivao niti jedan igrač u Dinamovoj povijesti