Glupost
Riba za gradele mora biti suha a gradele dobro zagrijane
Nakon okretanja ribu pouljiti običnim uljem koje iscuri
Nakon serviranja ide maslinovo ulje
ab
abava
26.5.2019.
Odustani
Ja vruće gradele namažem običnim uljem. Isto ulje nakon okretanja nanosim ružmarinovom grančicom. Gotovu ribu stavljam u oval u koji odmah nalijem dosta maslino
vog ulja i poklopim. Vruća riba daje izvrsnu aromu maslinovu ulju i obratno. Na svaku izvađenu ribu izlijevam ulje iz ovala, jer je neusporedivo ukusnije od svježeg ulja iz boce. Uz pečenu ribu, meni osobno najviše paše miješana salata lešo krumpir na fete i rajčica. Dodatno pouljeno uljem iz ovala.
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .