Obavijesti
komentari
Domišljati trikovi: Riba se više nikada neće lijepiti za roštilj
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

le
Namazati roštilj sa špekom( trik starih ribara )je ipak moj izbor.
Dk
Opet svinja pomaže ribi.. 😉😋 pozdrav iz Slavonije 😉
DALMATINKA
tako i mi radimo jer je danas imamo za rucak lp momci pozz iz Dalmacije ugodan dan🙋
La
Ja namažem roštilj slaninom (hehe nemam špeka) a ribu povaljam u kukuruzno brašno. Koža bute tako lijepo hrskava a o ljepljenju ni traga ni glasa. Majoneza?? br Prikaži još ↓
le
Upitnik30... a kad se riba hrskavo ispeče uz svinjsku pomoć 😉, onda je degustirati uz čašu( dvije?) hladnog bijelog vina. Za posebne prilike počastimo se upravo Prikaži još ↓
Dk
Lexicon, kao veliki gurman volim sve kombinacije koje daju jelu dobar okus! Btw, i ja štujem njihova vina.. preferiram bijela, a od svježih desertnih mi je nji Prikaži još ↓
le
Baš sam danas profitirala, Madame je već na spisku vina koje moramo probati👍. I suprug i ja smo veliki gurmani, ali ljubitelji crvenog vina, Krauthakerov Chardo Prikaži još ↓
Dk
Meni je MaDaMe dosta svježije vino od svih ostalih desertnih koje sam pila.. I ja sam profitirala s tvojom preporukom, moram probati taj muškat obavezno.. 😉
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .