Namazati roštilj sa špekom( trik starih ribara )je ipak moj izbor.
Dk
Deaktivirani korisnik
25.5.2019.
Odustani
Opet svinja pomaže ribi.. 😉😋 pozdrav iz Slavonije 😉
DALMATINKA
25.5.2019.
Odustani
tako i mi radimo jer je danas imamo za rucak lp momci pozz iz Dalmacije ugodan dan🙋
La
Larsen
25.5.2019.
Odustani
Ja namažem roštilj slaninom (hehe nemam špeka) a ribu povaljam u kukuruzno brašno. Koža bute tako lijepo hrskava a o ljepljenju ni traga ni glasa. Majoneza?? br
rrrrr
Prikaži još ↓
le
lexicon
25.5.2019.
Odustani
Upitnik30... a kad se riba hrskavo ispeče uz svinjsku pomoć 😉, onda je degustirati uz čašu( dvije?) hladnog bijelog vina. Za posebne prilike počastimo se upravo
jednim slavonskim vinom( Krauthaker Chardonnay).Dalmatinka...dobar tek. I još jedan dalmatinski pozdrav
Prikaži još ↓
Dk
Deaktivirani korisnik
25.5.2019.
Odustani
Lexicon, kao veliki gurman volim sve kombinacije koje daju jelu dobar okus! Btw, i ja štujem njihova vina.. preferiram bijela, a od svježih desertnih mi je nji
hova MaDaMe vrh.. ukratko, dobar odabir.. 😉
Prikaži još ↓
le
lexicon
25.5.2019.
Odustani
Baš sam danas profitirala, Madame je već na spisku vina koje moramo probati👍. I suprug i ja smo veliki gurmani, ali ljubitelji crvenog vina, Krauthakerov Chardo
nnay i bijela Stina su zapravo jedina bijela vina koja s vremena na vrijeme konzumiramo. Od slatkih je naše omiljeno vino Benvenuti Muškat San Salvatore( okolica Motovuna), baš me zanima hoće li ga Madame gurnuti s trona😉LP
Prikaži još ↓
Dk
Deaktivirani korisnik
25.5.2019.
Odustani
Meni je MaDaMe dosta svježije vino od svih ostalih desertnih koje sam pila.. I ja sam profitirala s tvojom preporukom, moram probati taj muškat obavezno.. 😉
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .