Obavijesti

Sport

Komentari 0

Đoković opleo po organizatoru! Srbi: 'Novak je nemilosrdan i surov. Snažno krenuo po zlato'

Đoković opleo po organizatoru! Srbi: 'Novak je nemilosrdan i surov. Snažno krenuo po zlato'

Srpski tenisač prošetao se u prvom kolu, a u narednom čeka boljeg iz ogleda Španjolca Rafaela Nadala i Mađara Martona Fucsovicsa. Zbog bizarnog pravila obrušio se na organizatore Olimpijskih igara

VIDEO

Drugi tenisač svijeta Novak Đoković uspješno je započeo olimpijski turnir. Srpski tenisač se prošetao u prvom kolu i uvjerljivo slavio protiv australskog tenisača Matthewa Ebdena 6-0, 6-1, koji inače igra samo parove. Đoković je Australcu dao svega jedan, jedini gem i nakon svega 54 minute završio je posao.

Meč se igrao na terenu koji je inače centralni teren Roland Garrosa. Đoković je na Philippe-Chatrieru pokazao veliku nadmoć i u konačnici sve je više izgledalo kao trening meč nego kao sudar dva konkurenata u lovu na olimpijsko odličje.

Tennis - Men's Singles First Round

Ebden upao kao zamjena

Australac je u drugom setu osvojio svega jedan, jedini gem, a bio je toliko lošiji da se u jednom trenutku okrenuo prema publici, pružio joj reket i pozvao nekoga da igra umjesto njega.

Đoković se samo nasmijao na cijelu situaciju. Naime, pravila su takva da ako nakon određenog datuma tenisač u singlu otkaže, mijenja ga već kvalificirani tenisač na turniru. A to su tenisači koji nastupaju u parovima. Pa je Ebden ni kriv ni dužan nastupio u pojedinačnoj konkurenciji iako meč singla nije igrao dvije i pol godine.

- Žao mi je zbog Ebdena, on ne igra singl... Malo su nelogična pravila, ako neko otkaže vi zovete dubl igrača. To ne razumijem, pa imate toliko igrača iz singla koji čekaju igrati na Olimpijskim igrama. Ovo je potpuno neprimjereno što se radi, kako za olimpijski turnir, tako i gledatelje - rekao je Đoković nakon meča.

Tennis - Men's Singles First Round

Đoković čeka Nadala

U svakom slučaju, projurio je u iduće kolo gdje ga čeka bolji iz ogleda Španjolca Rafaela Nadala i Mađara Martona Fucsovicsa.

Nadal je cijelu godinu muku mučio s ozljedom, nedavno ga je skoro pobijedio Duje Ajduković, no legendarni Španjolac je ionako brusio formu za centralni događaj ove sezone, a to su za njega Olimpijske igre na kojima je već osvojio dva zlata. Jedno u singlu 2008. u Pekingu i jedno u parovima 2016. u Riju.

Srbi: Đoković na impresivan način krenuo po zlato

Srpski mediji bili su oduševljeni izvedbom svojeg tenisača.

- Novak surovi Đoković! Srbin na impresivan način krenuo po olimpijsko zlato, rivalu prepustio jedan jedini gem - naslov je na Kuriru dok Sportal piše:

- Zagrijavanje u prvom kolu! Nemilosrdni Novak počeo pohod ka zlatu, sada čeka Nadala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...
BURAN DAN U MAKSIMIRU

Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...

Plus+ Za prvu navijačku želju treba platiti odštetu, iako ne trenira nikoga. Niko Kovač Bobanov je favorit, već je vodio trojicu dinamovaca. Nakon dva najteža poraza u povijesti Lige prvaka, jedan je trener dobio otkaz, drugi nije

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?
VRUĆA STOLICA

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?

Neki bivši treneri "modrih" trenutačno su zauzeti, drugi pak slobodni, a u kombinacijama se spominje i angažman Nike Kovača. Pitali smo vas tko bi trebao voditi Dinamo u nastavku sezone
Doznajemo: Sergej Jakirović je bivši, Dinamo smijenio trenera
PRESUDIO MU BAYERN

Doznajemo: Sergej Jakirović je bivši, Dinamo smijenio trenera

Nakon dvodnevnog sasjedanja u Maksimiru su presudili Jakiroviću. Prvi favorit za nasljednika Niko Kovač za sebe i svoj stožer traži plaću kakvu nije zarađivao niti jedan igrač u Dinamovoj povijesti