Obavijesti

Sport

Komentari 5

Đoković održao tenisku lekciju Norrieju, prepustio mu tri gema

Đoković održao tenisku lekciju Norrieju, prepustio mu tri gema
3

Srbin je protutnjao skupinom s tri pobjede nakon što je u zadnjem kolu pobijedio Britanca Camerona Norrieja 6-2, 6-1. U polufinalu će igrati protiv Alexandera Zvereva, a drugi par čine Ruud i Medvjedev

VIDEO

Najbolji tenisač svijeta Novak Đoković prepustio je samo tri gema Britancu Cameronu Norrieju i svladao ga sa 6-2, 6-1 te s maksimalne tri pobjede osvojio prvo mjesto u "Zelenoj" skupini pojedinačne konkurencije na ATP Finalu u Torinu. 

Pokretanje videa...

Mural Đokoviću kraj Sarajeva 01:13

U ranije odigranom meču Norvežanin Casper Ruud je preokretom došao do pobjede 2-6, 7-5, 7-6 (5) protiv Rusa Andreja Rubljova i tako osvojio drugo mjesto pa će u polufinalu igrati protiv drugog ruskog predstavnika Danila Medvjedeva, pobjednika "Crvene" skupine.

Đokovićev suparnik u polufinalu bit će Nijemac Alexander Zverev.

ATP Finals

Subotnji program će započeti u 11.30 sati polufinalnim dvobojem u konkurenciji parova u kojem će Nikola Mektić i Mate Pavić igrati protiv Amerikanca Rajeeva Rama i Britanca Joea Salisburyja.

ATP Finals

Od 14 sati će prvo pojedinačno polufinale odigrati Medvjedev i Ruud.

U večernjem dijelu programa od 18.30 sati na rasporedu je polufinale parova Granollers / Zeballos - Herbert / Mahut, a od 21 sat će na teren Đoković i Zverev.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 5

VIDEO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!
SPORTSKI DIREKTOR OTKRIO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!

Nemamo nikakve ograničavajuće faktore, bilo da je riječ o domaćem ili stranom treneru. Svi kandidati su u igri. Kad pronađemo idealnog trenera, donijet ćemo odluku, rekao je sportski direktor Dinama Marko Marić