Obavijesti

Sport

Komentari 9

Đoković: Ne, Nadal i ja nismo prijatelji. Ne možemo biti bliski

Đoković: Ne, Nadal i ja nismo prijatelji. Ne možemo biti bliski
3

Vidjet ćemo hoćemo li se još susretati na velikim turnirima. Na Olimpijskim igrama osjeća se veća tenzija jer predstavljate svoju državu, rekao je Novak i otkazao Masters idući tjedan

VIDEO

Novak Đoković pobijedio je Rafaela Nadala u klasiku u drugom kolu olimpijskog turnira u Parizu. Đoković je nakon pobjede na konferenciji za medije na terenu 'Philippe Chatrier' progovorio i njihovom međusobnom odnosu.

- Nismo prijatelji. Više smo rivali i kolege. Teško je da budemo bliski. Na ovom nivou ne možeš biti previše blizak sa rivalom. Dugo smo u ovom sportu, nadam se da možemo poboljšati naš odnos u budućnosti - istaknuo je Đoković.

Pokretanje videa...

'Ivanišević voli fantazije. Novak je donio dobru odluku što je raskinuo suradnju s njim...' 00:48

Općenito, Rafael Nadal na terenima Roland Garrosa bio je poražen sveukupno pet puta, od čega je tri puta izgubio od Đokovića. Đoković je progovorio i o razlici u atmosferi između Grand Slama i olimpijskog turnira na istom mjestu.

- Olimpijski turnir malo je intenzivniji jer predstavljate svoju državu. Osjeća se tenzija. Atmosfera u zraku je potpuno drugačija. Zainteresiranost za meč bila je velika. Iako se malo zakompliciralo, odigrao sam skoro savršen meč. Osjećao sam se dobro i s puno samopouzdanja - istaknuo je Đoković.

Inače, rivalstvo između Đokovića i Nadala jedno je od najvećih u povijesti. Đoković je na OI 2024. upisao 31. trijumf u međusobnim duelima, dok je Nadal slavio 29 puta. 

Tennis - Men's Singles Second Round

- Nastavljamo dalje, vidjet ćemo hoće li biti još mečeva na velikim turnirima. Birat ćemo natjecanja obojica. Ne znam kako se osjeća, ali želim mu sve najbolje - zaključio je Đoković.

Srpski tenisač trebao je nastupati i na turniru Masters 1000 u Montrealu koji se održava od 6. do 12. kolovoza. Kako su objavili organizatori turnira, Đoković ipak neće sudjelovati, a osvajao ga je čak četiri puta.

- Iako smo razočarani što Novak ove godine neće moći sudjelovati na turniru, razumijemo njegovu odluku i želimo mu sve najbolje na Olimpijskim igrama i u ostatku sezone - izjavila je direktorica turnira Valérie Tétreault.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 9

VIDEO

Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...
BURAN DAN U MAKSIMIRU

Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...

Plus+ Za prvu navijačku želju treba platiti odštetu, iako ne trenira nikoga. Niko Kovač Bobanov je favorit, već je vodio trojicu dinamovaca. Nakon dva najteža poraza u povijesti Lige prvaka, jedan je trener dobio otkaz, drugi nije

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?
VRUĆA STOLICA

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?

Neki bivši treneri "modrih" trenutačno su zauzeti, drugi pak slobodni, a u kombinacijama se spominje i angažman Nike Kovača. Pitali smo vas tko bi trebao voditi Dinamo u nastavku sezone
Doznajemo: Sergej Jakirović je bivši, Dinamo smijenio trenera
PRESUDIO MU BAYERN

Doznajemo: Sergej Jakirović je bivši, Dinamo smijenio trenera

Nakon dvodnevnog sasjedanja u Maksimiru su presudili Jakiroviću. Prvi favorit za nasljednika Niko Kovač za sebe i svoj stožer traži plaću kakvu nije zarađivao niti jedan igrač u Dinamovoj povijesti