Obavijesti

Sport

Komentari 45

Đoković nije ni trepnuo nakon dva seta zaostatka: Rutinski je preokrenuo meč protiv Talijana

Đoković nije ni trepnuo nakon dva seta zaostatka: Rutinski je preokrenuo meč protiv Talijana

Srpski tenisač nije bio na razini u prva dva seta, a nervoza je izbijala na vidjelo. No, tad se prebacio u svoj mode i rutinski uzeo tri seta za novo polufinale Wimbledona

VIDEO

Prokockao je prednost od 4-1 u prvom setu pa na kraju izgubio 7-5, da bi u drugom sve otišlo na stranu Talijana od samog početka. Novak Đoković (35, ATP 3.) imao je veliki zaostatak od dva seta u četvrtfinalu Wimbledona protiv Janika Sinnera (20, ATP 13.) koji je  bio najbliže prvoj pobjedi protiv Đokovića dosad (5-7, 3-6)), a srpski je tenisač uzeo treći i četvrti set (6-3, 6-2), odveo meč u 'duboke vode' i onda s 6-2 ušao u polufinale Wimbledona.

Wimbledon

No, u trećem setu se stvari kompliciraju i već u prvom servis gemu Đoković je namučio Talijana, ali Sinner je ipak uspio zadržati servis i izjednačiti na 1-1. Odmah je uzvratio Novak dobrim servisom i počeo igrati u prepoznatljivom stilu te je uzeo break u trećem setu i poveo 3-1 pa sve potvrdio za 4-1. Probudio se Đoković i nanovo mučio Sinnera, ali na kraju servisom potvrdio treći set i ušao u četvrti.

Wimbledon

A mladi Sinner već je pao na ispitu u prvom servis gemu četvrtog seta, Novak je sve potvrdio i još jednom breakao Sinnera te je sve izglednije da se ide u peti set. Bez novih uzbuđenja što se tiče breakova stigli su do 5-2 i Đokovićev servis za set. A onda je break loptu spasio Đoković skraćenom lopticom, nakon čega je Sinner završio na podu jer je izvrnuo gležanj. Izgledalo je bolno, ali ipak se pridigao talijanski tenisač i izgubio set.

Wimbledon Wimbledon

U petom setu nije se dugo čekalo na prvi break. Novak Đoković otišao je na 3-1 pa još jednom napravio break za 5-2 i sigurnim servisom ušao u polufinale Wimbledona. Nakon dva neprepoznatljiva seta je bez problema uzeo tri i zakazao meč protiv boljeg iz ogleda Goffina Norrieja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 45

VIDEO

Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...
BURAN DAN U MAKSIMIRU

Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...

Plus+ Za prvu navijačku želju treba platiti odštetu, iako ne trenira nikoga. Niko Kovač Bobanov je favorit, već je vodio trojicu dinamovaca. Nakon dva najteža poraza u povijesti Lige prvaka, jedan je trener dobio otkaz, drugi nije

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?
VRUĆA STOLICA

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?

Neki bivši treneri "modrih" trenutačno su zauzeti, drugi pak slobodni, a u kombinacijama se spominje i angažman Nike Kovača. Pitali smo vas tko bi trebao voditi Dinamo u nastavku sezone
Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!
ČUDO ZAGREBA

Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!

Kada treba, da se Danci ne ponadaju, digne se Srna, provuče se Glavaš, povuče Klarica, a onda Dibirov dvaput kazni Aalborgovih 7 na 6 preko cijelog terena. Hat-trick u 65 sekundi!