Obavijesti

Sport

Komentari 1

Dodig s Krajicekom po pehar i u Miamiju! Alcaraz ispao, Danielle Collins prije mirovine u finale

Dodig s Krajicekom po pehar i u Miamiju! Alcaraz ispao, Danielle Collins prije mirovine u finale
4

Dimitrov je izbacio Alcaraza i u polufinalu ide na Zvereva. U drugom polufinalu igraju treći i četvrti tenisač svijeta Talijan Jannik Sinner i Rus Danil Medvedjev

Hrvatski tenisač Ivan Dodig (39) i Amerikanac Austin Krajicek (33) plasirali su se u finale parova na ATP Masters 1000 turniru u Miamiju. Oni su nakon sat i 50 minuta igre porazili Nijemce Kevina Krawietza i Tima Puetza sa 6-4, 6-7 (4), 10-7. Dodig i Krajicek, koji u postavljeni za druge nositelje, dobili su prvi set sa 6-4 nakon što su u devetoj igri napravili break.

Pokretanje videa...

Osvajač Australian Opena u konkurenciji miješovitih parova Ivan Dodig vratio se u Hrvatsku VIDEO

U drugom setu Nijemci su poveli 4-2, no hrvatsko-američka kombinacija je vratila izgubljeni servis izjednačivši na 4-4. U nastavku seta više nije bilo breakova pa je set otišao u trinaestu igru. Krawietz i Puetz su poveli sa 6-2 i potom mirno priveli set kraju.

U odlučujućem Champions tie-breaku, njemački par je poveo sa 6-1, no uslijedio je veliki obrat. Dodig i Krajicek su serijom 9-1 preokrenuli rezultat stigavši do 10-7 i konačne pobjede.

Ivan Dodig na turniru Četiri kafića

Bio je to treći međusobni ogled ove dvije kombinacije i treća pobjeda Dodiga i Krajiceka koji će za svoj deveti zajednički naslov, pri čemu prvi u ovoj godini, boriti protiv pobjednika ovogodišnjeg Australian Opena, Indijca Rohana Bopanne i Australca Matthewa Ebdena.

Prvi nositelji su u drugom polufinalu porazili četvrte nositelje Španjolca Marcela Granollersa i Argentinca Horacia Zeballosa sa 6-1, 6-4.

Amerikanka Danielle Collins, koja je najavila da će krajem godine otići u igračku mirovinu, izborila je finale WTA 1000 turnira u Miamiju pobjedom 6-3, 6-2 nad Ruskinjom Ekaterinom Aleksandrovom, dok je u muškoj konkurenciji bugarski tenisač Grigor Dimitrov u četvrtfinalu sa 6-2, 6-4 izbacio drugog tenisača svijeta Španjolca Carlosa Alcaraza.

WTA 1000 - Qatar Open

Collins, koja će s 30 godina ostvariti svoje prvo finale u ovoj kategoriji vrhunskih turnira, u subotnjem će se finalu igrati protiv Kazahstanke Elene Rybakine.

Četvrta tenisačica svijeta Rybakina, koja je plasman u finale osigurala pobijedivši Bjeloruskinju Victoriu Azarenku sa 6-4, 0-6, 7-6 (2),  za naslov na ovom turniru će se boriti rugu godinu zaredom nakon što je prošle godine u finalu izgubila od Čehinje Petre Kvitove.

Pobjednica Wimbledona 2022., Rybakina je ove godine osvojila naslove u Brisbaneu, Abu Dhabiju i igrala je u finalu WTA turnira u Dohi na početku godine.

ATP 500 - Rotterdam Open

Dvanaesti tenisač svijeta Dimitrov će se za plasman u finale boriti u subotu protiv Nijemca Alexandera Zvereva, petog na ATP ljestvici, koji je eliminirao sa 6-3, 7-5 Mađara Fabiana Marozsana (ATP-57.) čime je osigurao nastup u polufinalu.

U drugom polufinalu igraju treći i četvrti tenisač svijeta Talijan Jannik Sinner i Rus Danil Medvedjev.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1
Poslušajte srpskog komentatora kod prilika Salzburga i golova Dinama: 'Ma nije to kvaliteta'
VIDEO: BITNA RAZLIKA

Poslušajte srpskog komentatora kod prilika Salzburga i golova Dinama: 'Ma nije to kvaliteta'

Neki gledatelji smatraju kako je komentar bio pomalo pristran, što opravdavaju činjenicom kako je burnije reagirao na neke udarce Salzburga nego golove Dinama
VIDEO Ma, što je ovo?! Haaland zabio gol koji ruši zakone fizike
NEVJEROJATNI GOLGETER

VIDEO Ma, što je ovo?! Haaland zabio gol koji ruši zakone fizike

Čuvaju Haalanda kao nikoga u šesnaestercu. Nema prostora, trojica stopera ga čuvaju. Svaki ga ubačaj grle, guraju, drže za dres, komentirao je Pep Guardiola
Navijači u deliriju: 'Da je došao Mourinho nakon Bayerna, ne bi uspio to što je napravio Bjelica'
TRENER HEROJ

Navijači u deliriju: 'Da je došao Mourinho nakon Bayerna, ne bi uspio to što je napravio Bjelica'

Kvaliteta i pristup. Karakter i stav. Promišljanje i htijenje. Sigurnost i samopouzdanje. Zasluženi dionici nogometne elite, piše u komentarima na društvenim mrežama Dinama nakon velike pobjede u Ligi prvaka