Obavijesti
komentari
Dodajte sodu bikarbonu kada kuhate jaja - razlog je genijalan
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Korísníčko íme
Koje gluposti ovi pišu: "Starija jaja su više alkalna i dolazi do problema s uklanjanjem ljuske, a soda bikarbona to neutralizira. Ona će povećati lužnatost i kasnije ćete ih guliti bez ikakvih problema." Alkalna = lužnata. Ako su alkalna ne možeš sa sodom neutralizirati alkalnost (lužnatost). Opet loš prijevod.
d1
Taman sam ih i ja krenuo p..rati. Šta ti je novinarstvo danas. Nemaju pojma o ničemu a pišu o svemu.
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .