Obavijesti

Sport

Komentari 1

Dobra vijest iz Barcelone: Kasun nastavlja karijeru!

Dobra vijest iz Barcelone: Kasun nastavlja karijeru!
1

Hrvatskom košarkašu u dresu Barcelone pozlilo je tijekom utakmice u subotu, nakon čega su ga kola Hitne pomoći odvezla u bolnicu

VIDEO

Srčana aritmija je benigna, Mario Kasun može nesmetano nastaviti karijeru, odlična je vijest koja je stigla nakon što je liječnički konzilij pregledao hrvatskog centra. Brojnim tetovažama oslikani Vinkovčanin obavio je 'milijun' pretraga u bolnici "Sveti Pavao" u Barceloni.
- Ne postoji opasnost od srčane disfunkcije koja bi mogla ugroziti nastavak Marijeve karijere - javnosti su se obratili liječnici nakon pretraga, ali tu nije kraj Kasunova boravka u bolnici.
Na redu su elektrofiziološka istraživanja. Tek kad ona pokažu kako je s Marijem sve u redu, sigurnost za njegovo zdravlje bit će stopostotna. Prije nego što bude tako, bilo bi suludo pokušavati vratiti se treninzima i utakmicama.
Podsjetimo, hrvatskom reprezentativcu problemi su se pojavili tijekom gostujuće utakmice Barcelone kod Gran Canarije (Barca izgubila 74-88). Osjetio je bol u prsima, nakon čega su ga kola Hitne pomoći odvezla u bolnicu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Drama bivše NBA zvijezde kraj Jablanice: Poplava mu odnijela hidrocentralu, jedva se spasio
ZA DLAKU IZBJEGAO SMRT

Drama bivše NBA zvijezde kraj Jablanice: Poplava mu odnijela hidrocentralu, jedva se spasio

Iako je i sam pretrpio veliku materijalnu štetu, Mirza Teletović se bez razmišljanja stavio na raspolaganje svim potrebitima