Obavijesti

Dječje sobe u Meblu 20%, madrac 50%, tapete 20%

Dječje sobe u Meblu 20%, madrac 50%, tapete 20%
13

Uz vruće akcije i vruće dane mislimo na Vas i Vaše školarce. Dječje sobe i zidne tapete uz popuste do 20%, uz to i madrac u pola cijene.

Iskoristite do 20% popusta na dječje sobe Mab i Iles te dodatnu pogodnost - 50% popusta na madrace Termal H ili Solo Antomic te 20% popusta na tapete!

Opremanje dječje sobe uvijek predstavlja poseban izazov, kako za roditelje, tako i za djecu, koja nikako ne smiju biti izostavljena iz tog procesa. Najbitnije je da soba bude funcionalna, praktična i naravno, djetetu zanimljiva. Problem obično predstavlja nedostatak prostora, jer dječja soba nikada nije dovoljno velika. U Meblu taj problem prevladavamo kroz multifuncionalne komade namještaja kojima se jednim potezom mijenja namjena i oblik. 

U svim Meblo salonima u tijeku je akcijski popust do 20% na dječje sobe iz linije Mab i Iles. Kao dodatnu pogodnost, uz kupnju dječje sobe darujemo Vam čak 50% popusta na madrace Termal H i/ili Solo Anatomic te 20% popusta na tapete.

Posjetite nas u Meblo salonima, isprobajte naša kvalitetna rješenja, savjetovat će vas Meblovi savjetnici za uređenje interijera koji će u zadanom prostoru ponuditi optimalno rješenje. Zatražite informativnu ponudu ili nam se obratite za sva dodatna pitanja na info@meblo.hr 


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO