Obavijesti

Show

Komentari 12

Dizajneri North poslali darove vrijedne skoro 23 tisuće kuna

Dizajneri North poslali darove vrijedne skoro 23 tisuće kuna
8

North West ima samo šest mjeseci, a već je miljenica slavnih dizajnera. Kćer Kim Kardashian i Kanye Westa dizajneri su obasuli poklonima sa svojim potpisom

VIDEO

Tek joj je šest mjeseci, a njezin ormar već je ispunjen odjećom i obućom slavnih dizajnerskih imena. Kćeri slavnih roditelja dostavljeni su božićni pokloni brojnih dizajnera. Kim Kardashian (33) na Instagramu se pohvalila odjećom i obućom koju će nositi njezina djevojčica. 

Skupe darove poslali su Stella McCartney, Giuseppe Zanotti, Charlotte Olympia i Hermes Paris, a neki od njih su i posebno izrađeni za malenu North. Kim se na društvenim mrežama svima zahvalila na divnom iznenađenju. 

Zanottijeve cipelice prodaju se i za više od 1800 funti, to jest i preko 16 tisuća kuna, ovisno o modelu. 

Kim se pohvalila i Hermesovim ružičastim cipelicama te dekicom. Nije poznato jesu li specijalno izrađene za  kćer Kanye Westa, no cijena takvih cipelica inače je oko 100 funti, to jest 900 kuna, a dekice koštaju i iznad 220 funti, to jest 2000 kuna. 

Stella McCartney Kim i North obradovala je s tri odjevna predmeta za djevojčicu, a Charlotte Olympia poslala je male crne papučice. Cijena Charlotteinih cipela za odrasle iznosi oko 425 funti, to jest skoro 3900 kuna.  

Kim i Kanye roditelji su postali u lipnju ove godine, a poznati dizajneri i tada su ovu djevojčicu obasuli poklonima s potpisom svog imena. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 12

VIDEO

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’
IMAJU DVOJE DJECE

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’

Iako su mnogi bili uvjereni da se krah braka dogodio početkom prošle godine, Jelena Perčin otkrila je da su papiri za razvod potpisani puno prije