Obavijesti

Show

Komentari 4

Divlja Maite Perroni: Glumila je sveticu, sad se igra vibratorom

Divlja Maite Perroni: Glumila je sveticu, sad se igra vibratorom
10

Od sredine kolovoza na internetu je dostupna netipična serija 'Igra ključeva', a glumica u njoj ima 'divlji' seks u automobilu, vara supruga s najboljim prijateljem iz srednje škole...

VIDEO

Meksička glumica i pjevačica, Maite Perroni (36) poznata je po ulogama u serijama 'Oprezno s anđelom', 'Rebelde', 'Pobjeda ljubavi' i 'Moj grijeh'. Pjevačku slavu stekla je kao članica benda RBD i njene pjesme često se koriste za uvodne špice serija. Dosad je uvijek glumila plahu i brižnu djevojku koja nije bila dobro financijski potkovana, ali bi svojim radom ili spletom sretnih okolnosti, u životu uvijek odlično prošla.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:09

Pobožna i smirena, često je bila meta djevojaka koje su uživale u spletkama i intrigama. Drugim riječima, Maite zločeste uloge gotovo da nije ni imala. E, pa sad se malo odvažila i od sirotice koja čeka princa na bijelom konju postala... drugačija.

Od sredine kolovoza na internetu je dostupna netipična serija 'Igra ključeva' (El juego de las llaves), a Maite se u njoj igra s vibratorom, ima 'divlji' seks u automobilu, pristaje na razmjenu partnera. Njenog supruga pred kamerama glumi Umberto Busto, dok se u ulozi njene najbolje prijateljice i poslovne partnerice našla Marimar Vega.

- Ljudi su prilično konzervativni. Kada smo počeli snimati seriju i kada sam ljudima iz svog okruženja rekao detalje o projektu, mnogi su mi stidljivo priznali da rado razmjenjuju partnere s drugima i da mi mogu otkriti baš sve što me zanima o svijetu svingera - rekao je redatelj Fernando Lebrija.

Serija gledateljima ne govori da trebaju eksperimentirati nego da se oslobode, budu sretni i rade ono što ih veseli. U seriji se radi o tome da je Adriana (Maite Perroni) žena tridesetih godina i udata je za Oscara (Umberto Busto). Vjenčali su se odmah napokon srednje škole, a zatim su dobili kćer.

Oscar je jedini muškarac s kojim je Adriana ikad bila, ali ljubav i strast pretvorili su se vremenom u naviku. Nije bila zadovoljna pa umjesto sa suprugom, u krevetu često završi s vibratorom. Ipak, nema hrabrosti nešto promijeniti, sve dok slučajno ne sretne Serhija, starog prijatelja iz srednje škole, koji je godinama bio u inozemstvu.

Vratio se u Meksiko, ali s djevojkom. Dogovorili su druženje iz čega se izrodio erotski izazov. Muškarci su morali ubaciti u posudu ključeve automobila ili stana i onda je svaka žena izvlačila ključ i morala je provesti noć s muškarcem čiji je ključ izvukla...

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

10:33
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 4

VIDEO

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’
IMAJU DVOJE DJECE

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’

Iako su mnogi bili uvjereni da se krah braka dogodio početkom prošle godine, Jelena Perčin otkrila je da su papiri za razvod potpisani puno prije