Svi natjecatelji tamo su kuhari amateri, dakle kuhaju jer to vole, a onda se moraju natjecati s profesionalcima koji to rade dvadeset i više godina i k tome kuhaju koprive...i žiri se do besvjesti divi draču na tanjuru...
Te
TevezZna
26.11.2012.
Odustani
jedno obicno naprdjivanje :) komantari ocajni ... babina spiza mi je ipak draza od njihove naprdjene kuhinje i koje kakvi zacina koji nemaju nikakvu svrhu osim
da ubiju pravi okus jela... zivili CVARCI i ostali tradicionalni recepti ...
Prikaži još ↓
za
zagrebzapad
26.11.2012.
Odustani
Moram se sloziti...pola toga čemu se oni dive besvjesti, ja ne bi stavio u usta, bar ne u tim bolesnim kombinacijama...
pernica
26.11.2012.
Odustani
meni je jedino smiješno i grozno kad oni žude za nekom estetikom, minimalizmom na tanjuru, vanzemaljskom -futurističkom izgledu jela na tanjuru itd.posluže tri
mala smotuljka nečega, tri kapljice umaka, list kopra i to je kao predjelo za čovjeka od 100 kg, a takvo je i glavno jelo, a i desert....tko je tu lud? hrana mora biti ukusna, lijepo servirana, obilato poslužena i to je to! čovjek kad dođe u restoran želi se najesti a ne sa tri točkice umaka, masno platiti i otići gladan! većina kuhara su DEBELI pa oni bi to onda trebali znati i poštivati- kuhati kao SAMOME SEBI!
Prikaži još ↓
Ar
Aranka
26.11.2012.
Odustani
Hvale "zdravu hranu"...tak da obzirom na količinu novaca koje nam je na raspolaganju, mislimo da se fino hranimo!
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .