Obavijesti

Sport

Komentari 26

Dinamovi klinci igrali na +40 u 11 sati. Jednom igraču je pozlilo i morala je intervenirati hitna

Dinamovi klinci igrali na +40 u 11 sati. Jednom igraču je pozlilo i morala je intervenirati hitna

Pitanje je gdje je došlo do propusta i tko je u HNS-u odlučio da je baš 11 sati pravi termin za odigrati utakmicu, u trenutku kada Hrvatskom vlada nesnosni toplinski val

VIDEO

Nogometaši Dinamove juniorske momčadi u petak su igrali prvi susret nove sezone, a na Maksimiru je gostovala Mladost iz Ždralova. 'Modri' su slavili 3-1, opravdali ulogu favorita i pobjedom najavili večerašnji dvoboj Dinama i Šibenika (3-0), no dogodio se ozbiljan propust jer se utakmica igrala u 11 sati po nesnosnoj vrućini.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamo - Šibenik 3-0

Pokretanje videa...

Dinamo - Šibenik 01:33

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Na igralištu je izmjerena temperatura od 40 Celzijevih stupnjeva, a na velikoj sparini nastradao je Luka Rešetar, igrač gostiju koji je i hrvatski U-18 reprezentativac.

Mladiću je pozlilo i morala je intervenirati hitna pomoć, na što je reagirao i potpuno "poludio" trener gostujućih Mario Kos.

Dogodio se propust

- Ovo je strašno. Po ovom vremenu ne smije se izlaziti van, a ne igrati nogomet. Mogli smo igrati bilo kada i u nekom od noćnih termina, ali očito netko nema razumijevanja - rekao je nezadovoljni Kos pa prokomentirao utakmicu:

- Odigrali smo iznenađujuće dobro. Čestitam mojim igračima na herojski odigranoj utakmici. Mi smo stvarali prilike, dok je Dinamo svoje malobrojne prilike realizirao. Jednostavno, nismo smjeli ugroziti Dinamo, ali to je neka druga priča. Ponavljam još jednom, odigrali smo herojsku utakmicu i na tome čestitam igračima.

Pitanje je gdje je došlo do propusta i tko je u HNS-u odlučio da je baš 11 sati pravi termin za odigrati utakmicu, u trenutku kada Hrvatskom vlada toplinski val.

Inače, golove za Dinamo dali su Tomas Baković u 14. minuti, Mislav Ćutuk u 35. minuti i Petar Andrić u 54. minuti. Za goste je jedini gol u 74. minuti zabio Petar Ivančan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 26

VIDEO

Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...
BURAN DAN U MAKSIMIRU

Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...

Plus+ Za prvu navijačku želju treba platiti odštetu, iako ne trenira nikoga. Niko Kovač Bobanov je favorit, već je vodio trojicu dinamovaca. Nakon dva najteža poraza u povijesti Lige prvaka, jedan je trener dobio otkaz, drugi nije

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?
VRUĆA STOLICA

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?

Neki bivši treneri "modrih" trenutačno su zauzeti, drugi pak slobodni, a u kombinacijama se spominje i angažman Nike Kovača. Pitali smo vas tko bi trebao voditi Dinamo u nastavku sezone
Doznajemo: Sergej Jakirović je bivši, Dinamo smijenio trenera
PRESUDIO MU BAYERN

Doznajemo: Sergej Jakirović je bivši, Dinamo smijenio trenera

Nakon dvodnevnog sasjedanja u Maksimiru su presudili Jakiroviću. Prvi favorit za nasljednika Niko Kovač za sebe i svoj stožer traži plaću kakvu nije zarađivao niti jedan igrač u Dinamovoj povijesti