Obavijesti

Sport

Komentari 86

Dinamo - Rijeka 0-5: 'Modri' su na nuli, a Rijeka za čistu peticu

Dinamo - Rijeka 0-5: 'Modri' su na nuli, a Rijeka za čistu peticu
5

Forma, trener i rezultati Rijeke. Za čistu peticu! "Modri" su na nuli: bez želje, bez igre. Bezveze!. Mamićev bi odgovor nakon svega mogao biti - Igor Pamić na klupi

VIDEO

Na prepunoj Kantridi Matjaž Kek je ozarena lica došetao do tribina, skinuo šiltericu i duboko se naklonio navijačima. Dva sata poslije, nekih 950 kilometara istočnije, u bugarskoj metropoli Branko Ivanković sam je sebi postavljao pitanje: “Oh, Bože, što je meni ovo trebalo?”.

Otkad se igra HNL, ni jedan Dinamov trener nije imao ovako grozan start. U tri prvenstvene i dvije europske utakmice Ivanković ima tri poraza, remi i pobjedu.

- Jako loše. Iskreno, niti ja nikad u karijeri nisam startao lošije. Nisam ovakvo nešto očekivao, vjerovao sam da će biti bolje - rekao je Branko Ivanković.

Dinamo je ove sezone odigrao 19 utakmica, jednako kao Rijeka. U tim ogledima trener Rijeke Matjaž Kek ima samo jedan poraz - protiv Vitorije Guimaraes. Kruno Jurčić i Branko Ivanković u istom su razdoblju uspjeli izgubiti čak četiri puta. Od Austrije iz Beča, Hajduka, Černomoreca i Ludogoreca.

I baš je zato u Maksimiru već u prvim danima listopada drugi put u sezoni na dnevnom redu pitanje trenera. Na Rijekin “bum”, koji predvodi trener sa šiltericom, Zdravko Mamić želi odgovoriti jednakom mjerom. Trenerom sa šiltericom - Igorom Pamićem! Navodno je Mamić nekoliko dana uoči putovanja u Sofiju nazvao Pamića i ugovorio sastanak. Tema razgovora bila je klupa Dinama. Uostalom, nije tajna da Zdravko često savjet zna potražiti baš kod Igora Pamića. U Dinamu trener Istre vrlo dobro kotira, no ponovno se počelo “vrtjeti” i ime Cice Kranjčara...

Iako je sve moguće, Branko Ivanković ipak bi trebao biti na klupi do nedjelje i ogleda s Rijekom.

- Dao sam igračima da se provesele, ali sam ih i upozorio da paze što rade. Već za tri dana je Dinamo, nemamo previše vremena - upozorio je Matjaž Kek nekoliko trenutaka nakon završetka ogleda s Betisom.

- Ne smijemo upasti u zamku euforije, bilo je trenutaka u kojima nismo izgledali kako želim. A da bismo to potpuno eliminirali, moramo krvavo raditi - kaže Kek.

A ako Riječani moraju raditi krvavo, pravo je pitanje kako tek onda moraju raditi u Maksimiru...

HNK RIJEKA :)

Kad sam dolazio u Rijeku, nisam očekivao da će rezultati ovako brzo biti ovako dobri. No ne smijemo upasti u zamku euforije, rekao je Matjaž Kek. Ove sezone izgubio je jednu od 19 utakmica.

GNK DINAMO :(

Branko Ivanković na klupu Dinama sjeo je 14. rujna. Dvadeset dana poslije Zdravko Mamić traži novog trenera. A Tancu bi trebalo pripasti 500.000 eura. Prevedeno, 187.000 kn za svaki dan na klupi Dinama...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 86

VIDEO

Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...
BURAN DAN U MAKSIMIRU

Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...

Plus+ Za prvu navijačku želju treba platiti odštetu, iako ne trenira nikoga. Niko Kovač Bobanov je favorit, već je vodio trojicu dinamovaca. Nakon dva najteža poraza u povijesti Lige prvaka, jedan je trener dobio otkaz, drugi nije

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?
VRUĆA STOLICA

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?

Neki bivši treneri "modrih" trenutačno su zauzeti, drugi pak slobodni, a u kombinacijama se spominje i angažman Nike Kovača. Pitali smo vas tko bi trebao voditi Dinamo u nastavku sezone
Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!
ČUDO ZAGREBA

Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!

Kada treba, da se Danci ne ponadaju, digne se Srna, provuče se Glavaš, povuče Klarica, a onda Dibirov dvaput kazni Aalborgovih 7 na 6 preko cijelog terena. Hat-trick u 65 sekundi!