Obavijesti

Sport

Komentari 57

Dinamo nudi obilazak stadiona Maksimir u idućih deset dana

Dinamo nudi obilazak stadiona Maksimir u idućih deset dana

Cijena ulaznice za obilazak je 12 eura za odrasle nečlanove, 10 za članove, 6 eura za mlađe nečlanove do 18 godina i starije od 65, odnosno pet eura za članove, objavi je Dinamo

VIDEO

Dinamo je objavio kako će za sve dinamovke i dinamovce, sportske prijatelje i ostale zainteresirane otvoriti vrata Maksimira

"Od 9. do 17. srpnja na rasporedu je prva etapa projekta razgleda stadiona u kojem ćete imati priliku pogledati ga iznutra, zaviriti u plave odaje u kojima smo pripremali i proslavljali najveće uspjehe u povijesti kluba, podizali pehare, okusili sretnu stranu pobjeda, ali i sjetnu stranu nekih poraza... Moći ćete osjetiti dašak ambijenta iza zastora naše pozornice", stoji u objavi zagrebačkog kluba.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Trening Dinama 01:41

U Dinamu su svjesni kako stadion nije niti sjena onih u drugim dijelovima europskih metropola gdje klubovi od tura koje prodaju navijačima i turistima zarađuju milijunske iznose. 

"Sportska infrastruktura u Hrvatskoj gorući je problem našeg sporta, puna srca i iskreno vjerujemo da ćemo u dogledno vrijeme i u tom segmentu načiniti značajan korak naprijed i da će naš klub i grad Zagreb dobiti objekt kakav mu i dolikuje sukladno dojmljivim rezultatima, emocijama i brojnim slavnim generacijama koje su kreirale povijesni timeline našeg kluba", piše u objavi Dinama.

Zainteresirani će se moći uputiti u šetnju stadionom uz priču o povijesti kluba i grada, zanimljivostima o navijačima i navijačkoj tradiciji u Zagrebu, razgledati uređene dijelove objekta namijenjene prvoj momčadi. Tura još uključuje razgledavanje glavnog terena, posjet trofejnoj dvorani i plavom salonu. 

Razgled se organizira od 9. do 17. srpnja na dnevnoj bazi u tri fiksna termina: radnim danima u 11, 15 i 17 sati, u subotu, 13. srpnja, u 9, 11 i 13, dok će u nedjelju ipak biti zatvorena vrata. Cijena ulaznice je 12 eura za odrasle nečlanove, 10 za članove, 6 eura za mlađe nečlanove do 18 godina i starije od 65, odnosno pet eura za članove. Prodaja je na Ticketpointu, a u jednom terminu može biti maksimalno 20 ljudi.

Hodogram

  • fan-shop
  • plavi salon (trofejna dvorana)
  • pomoćni tereni "Zlatko Kranjčar" i "Luka Modrić"
  • kapelica svetog Josipa
  • svlačionica za gostujuću momčad
  • mixed zona
  • hodnik prema svlačionici i tunelu "Wall of Fame"
  • Dinamova svlačionica
  • teretana
  • tunel
  • glavni teren
  • press dvorana
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 57

VIDEO

Dinamo sazvao hitan sastanak o sudbini Jakirovića. Kandidat za trenera je i Niko Kovač!?
DRAMA U MAKSIMIRU

Dinamo sazvao hitan sastanak o sudbini Jakirovića. Kandidat za trenera je i Niko Kovač!?

Hoće li Jakirović nastaviti voditi momčad, nakon dva posrtaja (1-1 s Rijekom, 0-1 protiv Hajduka) i blamaže u Münchenu? Kuloari spominju da bi ga Niko Kovač mogao naslijediti

ANKETA Tko bi trebao voditi Dinamo? Ovi su treneri dostupni
PROMJENA ILI NE?

ANKETA Tko bi trebao voditi Dinamo? Ovi su treneri dostupni

Neki bivši treneri "modrih" trenutačno su zauzeti, drugi pak slobodni, a u kombinacijama se spominje i angažman Nike Kovača. Pitali smo vas tko bi trebao voditi Dinamo u nastavku sezone
Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!
ČUDO ZAGREBA

Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!

Kada treba, da se Danci ne ponadaju, digne se Srna, provuče se Glavaš, povuče Klarica, a onda Dibirov dvaput kazni Aalborgovih 7 na 6 preko cijelog terena. Hat-trick u 65 sekundi!