U Belek je stigao Ivica Vrdoljak koji je uživo pratio dvoboj Dinama i Slaska, a poznato je kako bivši igrač modrih ima odlične veze u Poljskoj. Kuha li se tu neki novi transfer?
Dilaver: Brate, pa gdje rastu ovi Dinamovi klinci? To je čudo
U Beleku već svi polako broje dane do povratka u Hrvatsku. U srijedu smo posjetili i hotel Regnum gdje su smješteni igrači Dinama, ali i hotel Kempinski u kojem borave nogometaši Hajduka. Priča je na obje strane gotovo identična, svi su već umorni od ovoliko kišnih dana, i plavi i bijeli u Beleku se osjećaju poput 'ribica u akvariju'.
Još jedan kišni dan (doista nikada nismo u dva tjedna vidjeli toliko kiše) 'zacementirao' nas je u hotele, na zrak smo izašli tek pogledati dvoboj Dinama i Slask Wroclawa. Kao da se ni igračima hrvatskog prvaka nije previše dalo igrati po takvom vremenu, prvo poluvrijeme bila je to prava uspavanka, a onda su modri u nastavku s 'pola gasa' u nastavku dobili utakmicu.
U Beleku se puno priča i o Atiemwenu, novom pojačanju Dinama, za kojeg se i dalje ne zna hoće li do ljeta sreću pronaći na nekoj drugoj adresi.
- Uh, kako je to dobar igrač, top. Baš onako prava klasa, odmah se to vidi - poručio je kratko Emir Dilaver koji je jedan dio utakmice proveo čavrljajući s novinarima. I koji je doista oduševljen mladim juniorima (Horkaš, Josipović, Šutalo, Franjić, Gjira, Marin, Ćuže, Baturina) koji su ovdje na pripremama s prvom momčadi.
- Ma stvarno je strašan igrač, ali mene fasciniraju i ovi mladi. Brate, pa gdje oni rastu? Svi ovi juniori koji su tu s nama mogu biti pravi igrači, onaj 'mali' Bartol Franjić stvarno može bit vrhunski stoper. Ma nije jasno otkuda Dinamu toliko kvalitetnih klinaca, meni je to nevjerojatno - čudio se Dilaver.
Iz Zagreba je na taj dvoboj stigao i Ivica Vrdoljak koji je postao hrvatski menadžer s najjačim vezama u Poljskoj.
- Ma nešto se radi, ali ne brinite, neće to biti nikakav spektakl - sa smiješkom je rekao Vrdoljak koji očito i u Turskoj ima pune ruke posla. Tu je sve više poljskih momčadi, tko zna što će se tu još zakotrljati do kraja prijelaznog roka.