Obavijesti

Sport

Komentari 10

Di Marzio: Luka Modrić je odbio 600 milijuna eura od Saudijaca

Di Marzio: Luka Modrić je odbio 600 milijuna eura od Saudijaca

Unatoč tome što je Real doveo Judea Bellinghama za 100 milijuna eura, sjajnog engleskog veznjaka čiji će dolazak zasigurno smanjiti Modrićevu minutažu, hrvatski kapetan ima samo jednu želju

VIDEO

Donio sam odluku, ali iznijet ću je nakon finala Lige nacija, rekao je hrvatski kapetan Luka Modrić (37). Nakon završnice protiv Španjolske u Rotterdamu saznat ćemo hoće li najveći nogometaš ovih prostora nastaviti igrati u hrvatskom dresu ili će otići u zasluženu reprezentativnu mirovinu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Modrić 00:51

Igračku karijeru će, dakako, nastaviti pa i u 38. godini igrati nogomet. Sve navijače Real Madrida i nogometne zaljubljenike zanima hoće li i naredne sezone igrati za 'kraljevski klub', a odgovor je gotovo sigurno "da".

I sam Modrić je nebrojeno puta rekao da bi u Realu htio ostati do zadnjeg dana i umiroviti se u bijelom dresu. Za Modrića nema veče časti.

POGLEDAJTE VIDEO: PITALI SMO ŽENE ZNAJU LI ŠTO JE ZALEĐE

Spanish football La Liga match - Real Madrid vs Espanyol

A premda je posljednje vrijeme trend odlazaka na Bliski Istok, premda je tamo Cristiano Ronaldo, kojem su se pridružili i Karim Benzema, N'Golo Kante (...), hrvatski kapetan uspio je odoljeti svim naletima Arapa.

Talijanski novinar Gianluca Di Marzio javlja da je Modrić odbio sve ponude Saudijaca, koji su mu nudili 200 milijuna eura godišnje i ugovor na tri godine.

Dakle, prema saznanjima Di Marzija, Modrić je odbio velikih 600 milijuna eura od saudijskog Al Hilala.

Unatoč tome što je Real doveo Judea Bellinghama za 100 milijuna eura, sjajnog engleskog veznjaka čiji će dolazak zasigurno promijeniti neke stvari na terenu i zbog kojeg bi Modrić trebao imati nešto manju minutažu, Hrvat je odlučio ostati.

Još je jednom pokazao da mu je momčad Carla Ancelottija jedina želja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 10

VIDEO

Gattuso otkrio zašto se Livaja ljuti: Moram ga smirivati! A za direktora nema mjesta u busu...
NAJAVIO SLAVEN

Gattuso otkrio zašto se Livaja ljuti: Moram ga smirivati! A za direktora nema mjesta u busu...

Bivši suigrači su mi rekli 'Nije normalno koliko mladih igrača stavljaš u Hajduku', a da sam pitao za savjet Marcela Lippija, poslao bi me u neku stvar! Mentalitet momčadi se ovdje promijenio, sada se ovdje radi...