Obavijesti
komentari
Delicije iz Skradina i pršut iz Drniša ponos su Županije
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

naomi-1
Jedino hrvatsko autohtono jelo je janje na raznju,ostalo su jepa pookupljena od susjednih drzava i nekadasnjih okupatora
Dk
odojak Naomi, odojak.. pa nismo bosanci...
Ovca007_1
A zagorski struklji? Mamice su struklje pekli, meni nisu nikaj rekli
Dk
Štrukli, pašticada, skradinski rižot, viška pogača, soparnik, čobanac, fuži s tartufima, dagnje na buzaru, purica s mlincima i sinjski arambašići su izvorno hrv Prikaži još ↓
Dk
pivac ispod peke i to onaj uskopljeni pulastar zatim mladi tovarcic iliti pulic pitaj vrsane kod zadra....morske delicije gregada, rizot od periske, prstaci buz Prikaži još ↓
mm
Ni mi kontinentalci ne zaostajemo, tu je i manje poznato "meso iz lodrice" ili "tiblice" specijalitet Međimurja ... domaći sir z vrhnjem, koščično ulje... Bogat Prikaži još ↓
Ovca007_1
Ja najvise volim jaja na buzaru
Dk
miki-jela sam meso iz tiblice i međimursku gibanicu-vrh!!!!!
Dk
tiblice?
_Varešak_
naomi ti bi janjetine,ni ti ne znaš što valja.
he
Pojeli bi vi Lakurac da vam nije Slavonije.
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .