Jedino hrvatsko autohtono jelo je janje na raznju,ostalo su jepa pookupljena od susjednih drzava i nekadasnjih okupatora
Dk
Deaktivirani korisnik
15.5.2017.
Odustani
odojak Naomi, odojak.. pa nismo bosanci...
Ovca007_1
16.5.2017.
Odustani
A zagorski struklji? Mamice su struklje pekli, meni nisu nikaj rekli
Dk
Deaktivirani korisnik
16.5.2017.
Odustani
Štrukli, pašticada, skradinski rižot, viška pogača, soparnik, čobanac, fuži s tartufima, dagnje na buzaru, purica s mlincima i sinjski arambašići su izvorno hrv
atska autohtona jela, a zahvaljujući interakcijama s različitim narodnostima i narodima za Hrvatsku možemo reći da posjeduje bogatu kulinarsku baštinu na koju možemo biti ponosni i koju ne smijemo zaboraviti njegovati i čuvati za buduće generacije.
Pročitajte više na: http://gastro.24sata.hr/spajza/totalni-hit-top-10-autohtonih-hrvatskih-jela-9354 - gastro.24sata.hr
Prikaži još ↓
Dk
Deaktivirani korisnik
16.5.2017.
Odustani
pivac ispod peke i to onaj uskopljeni pulastar zatim mladi tovarcic iliti pulic pitaj vrsane kod zadra....morske delicije gregada, rizot od periske, prstaci buz
ara....znam da su zabranjeni ali to ne znaci da ih se ne mozemo prisjetiti
Prikaži još ↓
mm
mali miki
16.5.2017.
Odustani
Ni mi kontinentalci ne zaostajemo, tu je i manje poznato "meso iz lodrice" ili "tiblice" specijalitet Međimurja ... domaći sir z vrhnjem, koščično ulje... Bogat
a je Hrvatska delicijama, bilo autohtonima bilo da smo pokupili od susjeda... Probao sam jednom sinjske arambašice prilikom jedne Alke, i sad čekam tu deliciju, a kad ono male sarmice... super fino...
Prikaži još ↓
Ovca007_1
16.5.2017.
Odustani
Ja najvise volim jaja na buzaru
Dk
Deaktivirani korisnik
16.5.2017.
Odustani
miki-jela sam meso iz tiblice i međimursku gibanicu-vrh!!!!!
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .