Obavijesti

Show

Komentari 10

David briznuo u plač nakon što je napravio najlošije jelo: 'Nije trebao biti kraj. Još jedan pad'

David briznuo u plač nakon što je napravio najlošije jelo: 'Nije trebao biti kraj. Još jedan pad'
9

Dok je Luka ispekao najbolji soparnik, Leov je prema procjeni žirija bio više kao mlinci. Pierov je bio dobro ispečen, ali upropastio ga je oblicima na koje ga je izrezao

VIDEO

Svi kandidati koji su sudjelovali u stres testu iskazali su izniman entuzijazam u reprodukciji soparnika kako bi nastavili svoje putovanje u svijetu MasterChefa. Naoko jednostavno, to tradicionalno jelo pokazalo se iznimno zahtjevno za pripremu zbog krhkog tijesta koje je zadalo muke kandidatima prilikom valjanja, ali i pečenja. Od svih sudionika koji su sudjelovali u ovom eliminacijskom izazovu, jedan je na kraju ipak morao napustiti natjecanje.

Kandidate MasterChefa čeka izrada soparnika: 'Ako ispadne loše, ne smijem se pojaviti...'
Kandidate MasterChefa čeka izrada soparnika: 'Ako ispadne loše, ne smijem se pojaviti...'

U okršaju izrade soparnika, Stjepan, Damir i Melkior procijenili su da je najlošije jelo replicirao David.

- Ovo nije trebao biti moj kraj! Vidjelo se svaki put kad sam kuhao da sam ostavio srce i dušu na radnoj jedinici i da sam spreman još puno toga dati. Nisam dobio više prilika i žao mi je zbog toga. Ovo je još jedan pad u mom životu - kazao je David sa suzama u očima. 

Stres test ovoga puta sastojao se od tri dijela. Isprva je testirano znanje kandidata u kojem je najviše pokazala Lara. U sljedećoj fazi morali su testirati svoja osjetila pri čemu je najbolji bio Miroslav. Stoga su njih dvoje ostatak stres testa mogli pratiti s galerije, jer su time osigurali svoje mjesto u MasterChef kuhinji do sljedećeg izazova.

Preostali kandidati – Luka, Leon, Piero, David i Petar Tudja, u zadnjoj su fazi morali pripremiti tradicionalno jelo – soparnik. Iako je sve napravio kako treba, gotovo na samom kraju, kada je soparnik stavio na pleh, Davidu se tijesto raspalo.

- Spašavao sam situaciju tako da sam uzeo tijesto koje mi je ostalo od krajeva i krpao rupu - objasnio je David.

No tu nije kraj greškama koje je radio. Naime, u pećnici nije upalio donji grijač, pa mu je tijesto ostalo sirovo. I kod Petra Tudje tijesto je bilo sirovo te je on bio uvjeren da će ispasti. Dok je Luka ispekao najbolji soparnik, Leov je prema procjeni žirija bio više kao mlinci. Pierov je bio dobro ispečen, ali upropastio ga je oblicima na koje ga je izrezao.

- Najveća greška je jelo koje je sirovo. U slučaju Davida i Petra, greške su vam bile jako blizu. Jedina razlika je što je Davidov soparnik bio siroviji. Radi ruba koji je bio ekstremno sirov, ti ćeš napustiti MasterChef - priopćio mu je Damir.

Kad je saznao da napušta MasterChef, David se okrenuo od žirija i briznuo u plač. No, na kraju je ipak uspio skupiti snage i oprostiti se od Stjepana, Damira i Melkiora te napisati pismo kandidatima koji su ostali u natjecanju.

Što dalje očekuje kulinarski spretne kandidate ne propustite doznati sljedeći tjedan u novim epizodama showa MasterChef.

POGLEDAJTE VIDEO: ONO KAD IMAŠ S KIM GLEDATI UTAKMICU...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 10

VIDEO

Damir Fazlinović iz serije Lud, zbunjen, normalan osuđen zbog bludničenja nad maloljetnikom
DOBIO GODINU DANA ZATVORA

Damir Fazlinović iz serije Lud, zbunjen, normalan osuđen zbog bludničenja nad maloljetnikom

Mladić iz publike je rekao da je bio žrtva pedofilije kad je imao 14 godina