Obavijesti
komentari
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Pitanje za slastičare, čemu pojačavate količinu šećera u kolačima? Isto tako mnogo margarina u tim kremama.
E1
Pa da jeftinije prođu(grama),a skuplje prodaju.
ci
Naravno cukar i margarin uzas....tiramisu umjesto mascarponea sami slag...pravi gurman to odmah primijeti...ostalima je to sve super glavno da je slatko :-)
A kolači s orasima u tragovima.
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .