Obavijesti

Sport

Komentari 2

Danijel Pranjić: Osjećam da sam u prvih jedanaest

Danijel Pranjić: Osjećam da sam u prvih jedanaest
1

Super mi je, sjajno sam se snašao, pronašao stan. Svi su me igrači odlično prihvatili, a osim s Olićem najbolji sam s Timoščukom, kaže Pranjić

VIDEO

Ne, nisam se bojao, ali noge su od priprema bile teške. Dobro je za prvi put, rekao je Danijel Pranjić, koji je na oproštaju Nike Kovača odigrao svojih prvih 45 minuta za Bayern.
- Svaka čast Niki, bilo je prekrasno. Sve nas to čeka prije ili kasnije - uzdahnuo je Pranjić, koji je ipak još daleko od kraja karijere. Tek je došao u München.
- Super mi je, sjajno sam se snašao, pronašao stan. Svi su me igrači odlično prihvatili, a osim s Olićem najbolji sam s Ukrajincem Timoščukom - rekao je Pranjić. Inače, trener Van Gaal je uveo čvrsta pravila ponašanja.
- Zabranio nam je mobitele, izlaske... Svi mi kažu da bih trebao otići na Oktoberfest, ali bojim se da neću moći jer nogomet mi je sve o čemu sad razmišljam.
Čini se da ga Nizozemac jako poštuje, da je Pranjić njegov izbor za prvih 11.
- Voli igrače koji su tehnički jaki i, po svemu sudeći, na treninzima ja sam u udarnoj postavi. Čak i da Ribery ostane. No nitko u tako velikom klubu ne može ništa jamčiti, samo se nadam da ću to mjesto uspjeti zadržati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO

Cro Cop spasio psa s ulice: 'Ako ju je neko smeće izbacilo iz automobila, neka se zna...'
DIV MEKA SRCA

Cro Cop spasio psa s ulice: 'Ako ju je neko smeće izbacilo iz automobila, neka se zna...'

Jučer sam na cesti ispred kuće na Borčecu našao ovu mrvicu kako izbezumljeno luta. Mješanac pinča vjerojatno. Nahranio sam je i odveo kod veterinara, ali čip nema, započeo je priču legendarni Mirko Filipović
Problemi u Realu: Ancelotti se sukobio sa sinom zbog Modrića
PIŠU ŠPANJOLCI

Problemi u Realu: Ancelotti se sukobio sa sinom zbog Modrića

Luka Modrić je, uz Danija Carvajala, jedini igrač koji je s Realom osvojio šest naslova Lige prvaka, što Carlo Ancelotti iznimno cijeni, a kapetana vidi i kao mentora ostalim igračima