Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Danas kuhamo: Slasno carsko meso u umaku meda i chillija

Danas kuhamo: Slasno carsko meso u umaku meda i chillija
1

Detaljnu pripremu ovog jela otkriva vam poznati kuhar Branko Ognjenović, a ovom ćete neobičnom i ukusnom kombinacijom lako zadovoljiti i najzahtjevnije gurmane

Carsko meso se prije pečenja mora zarezati kako se ne bi skupilo. Uz ovo jelo najbolje pristaje pečeni ili kuhani krumpir ili čak i riža, a ukusan i pomalo egoztičan umak nakon posluživanja prelije se preko mesa. Med će carskom mesu dati specifičnu aromu, no ne treba pretjerivati ni sa medom ni sa papričicama. 

Detaljnu pripremu i količinu sastojaka pogledajte na Kuhari.com.

U suradnji s Kuhari.com redovito ćemo objavljivati video recepte profesionalnih i amaterskih kuhara.

Dobar tek! 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
Osam činjenica o nevjeri: Tko, zašto i kako postaje varalica
MANJE POZNATO

Osam činjenica o nevjeri: Tko, zašto i kako postaje varalica

Preljubnici su najčešće zadovoljni svojim odnosom, ako žena vara to je češće kraj odnosa, a većina varalica će uslijed afere sve češće voditi ljubav i s partnerom
Oči su ogledalo duše, a evo što otkrivaju o vašoj osobnosti
CRNE, PLAVE, SIVE...

Oči su ogledalo duše, a evo što otkrivaju o vašoj osobnosti

Iako boju očiju prvenstveno određuje količina i raspodjela pigmenta melanina, od davnina se boju očiju povezuje i s osobnošću. Otkrijte što vaše oči govore o vama...