Obavijesti

News

Komentari 20

Crni vikend: Pijani Slovenac u Zagorju pregazio Filipinca, kod Barbana poginuo motociklist

Crni vikend: Pijani Slovenac u Zagorju pregazio Filipinca, kod Barbana poginuo motociklist

Prometne nesreće dogodile su se u Zagrebu, Dubrovčanu te Bujama. Motoristu u Bujama je Hitna pomoć spasila život, no još jedan je jutros poginuo u Barbanu

VIDEO

U nizu prometnih nesreća na hrvatskim cestama ovog vikenda poginulo je petero ljudi, a u posljednjoj nesreći, jutros je poginuo motociklist kod Barbana. 

Istarska policija priopćila je kako su dobili dojavu o prometnoj nesreći oko 8.20 sati na cesti između Barbana i Most Raše. U nesreći je poginuo motociklist, a policija utvrđuje sve okolnosti nesreće. Zbog obavljanja očevida prometne nesreće zatvorena je dionica državne ceste Barban-Most Raša te se promet odvija zaobilaznim pravcima Barban-Žminj-Istarski ipsilon-Vozilići-Labin.
 
Nažalost ovo nije jedina prometna nesreća ovog vikenda u Istri, u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 17.10 sati na području Buja jedna je osoba teško ozlijeđena. Muškarac (38) upravljao je motociklom pulskih tablica, iz smjera Buja u smjeru Krasice. Vozač je u nepreglednom zavoju iz zasad neutvrđenih razloga izgubio nadzor nad motociklom, prešao na suprotnu stranu kolnika te pao na kolnik. Ozlijeđeni muškarac je helikopterom hitne medicinske pomoći prevezen u riječku bolnicu gdje je zbog teških ozljeda zadržan na liječenju.

Filipinac poginuo u Zagorju

U naletu automobila sinoć je poginuo i pješak u Zagorju, javila je krapinsko-zagorska policija. Do prometne nesreće je došlo u Dubrovčanu kod Velikog Trgovišća. Kako se doznaje, vozač (40), državljanin Slovenije, pri velikoj je brzini i u zavoju udario u dvojicu Filipinaca koji su se kretali u koloni, jedan iza drugog. U koloni se kretalo više ljudi, a vozač, je prvo udario u jednog pješaka koji je zadobio lakše ozljede te naletio na drugog i odbacio ga u ogradu. On je na mjestu preminuo.

Vozač iz Slovenije nije se ni zaustavio na mjestu nesreće kako bi pružio pomoć, već je pobjegao, ali su ga pronašli u blizini i priveli.

Imao je 2,08 promila.

Naletio na stup, prevrnuo se i poginuo u Zagrebu

Muškarac (30) poginuo je u petak oko 17.15 sati na Sisačkoj cesti u Zagrebu. On je vozio auto šibenskih tablica te je u jednom trenu izletio van kolnika i naletio na metalni stup prometnog znaka zbog čega je došlo do prevrtanja vozila i naleta na stup javne rasvjete.

U prometnoj nesreći 30-godišnji vozač je smrtno stradao, a tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu.

Stradala kod Tušilovića

Žena (68) iz BiH poginula je u teškoj nesreći do koje je došlo noćas oko 2 sata u Tušiloviću kod Karlovca, izvijestila je policija u subotu. U prometnoj nesreći na D1 još su teško ozlijeđeni muškarac (48) i 26-godišnji mladić, također državljani BiH.  Iz policije navode kako je automobilom slovenskih tablica upravljao 53-godišnjak iz BiH, koji se nije kretao sredinom prometne trake. Tu je izletio van kolnika u odvodni kanal i udario u rubni kamen kolnog ulaza. 

Traktorist poginuo u naletu auta

A u petak navečer poginuo je muškarac (68) na području Gvozda. Do nesreće je došlo kada je 77-godišnjak, uslijed neprilagođene brzine, automobilom sisačkih registracija udario u stražnji dio poluprikolice koja je bila priključena na traktor sisačkih registracija kojim je upravljao 68-godišnjak. Od siline udarca došlo je do zanošenja i slijetanja traktora u odvodi kanal kojom prilikom je vozač pao s traktora i ostao zaglavljen. Na mjestu događaja je smrtno stradao, a njegovo tijelo je prevezeno u sisačku Opću bolnicu radi obdukcije, dok je 77-godišnji vozač lakše ozlijeđen.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 20

VIDEO

Ministar turizma  za vilu plati najviše poreza, kralj Adventa i čuvena kći HDZ-ovca tek siću...
POZNATI IZNAJMLJIVAČI

Ministar turizma za vilu plati najviše poreza, kralj Adventa i čuvena kći HDZ-ovca tek siću...

Plus+ Ministar Tonči Glavina ima vilu u Klisu od pola milijuna eura. Anna Dujić koja je MORH-ov stan kupila povoljno i Denis Mohenski za svoju vilu plate manje poreza nego ministar financija u čijem stanu su podstanari...

'Kapetan je odlučio da idemo uzjahati uragan. Bila je njegova odluka, ali ne i njegova greška'
PREŽIVJELI S BOURBON RHODEA

'Kapetan je odlučio da idemo uzjahati uragan. Bila je njegova odluka, ali ne i njegova greška'

Danas dva Ukrajinca i Rus, ljudi koji su pružali jedni drugome ruku i vadili onog najslabijega iz mora, valova visokih deset metara, više uopće ne komuniciraju. Rat Ukrajine i Rusije i njih je poslao svakog na svoju stranu
FOTO Policija upala na car meet u Zagrebu, pregledali 36 vozila. Kod jednog su našli i tri mačete!
OKUPLJANJE U ŠPANSKOM

FOTO Policija upala na car meet u Zagrebu, pregledali 36 vozila. Kod jednog su našli i tri mačete!

Policajci su u petak navečer upali na veliko okupljanje automobila u zagrebačkom naselju Špansko. Pregledali su 36 vozila, a kod jednog vozača neispravnog auta pronašli su čak tri mačete