Obavijesti

Sport

Komentari 1

Ćorić izgubio od 311. igrača na svijetu: Osvojio šest gemova

Ćorić izgubio od 311. igrača na svijetu: Osvojio šest gemova

Ćorić je i dalje u potrazi za nekadašnjom formom, no u ovom rumunjskom gradu je nije uspio pronaći. Mladi Rumunj dominirao je tijekom cijelog susreta.

VIDEO

Hrvatski tenisač Borna Ćorić vrlo brzo je okončao nastup na zemljanom ATP Challenger turniru u rumunjskom Iasiju. U meču prvog kola sa 6-4, 6-2 je protiv njega slavio 19-godišnji domaći igrač Nicholas David Ionel.

Ćorić je i dalje u potrazi za nekadašnjom formom, no u ovom rumunjskom gradu je nije uspio pronaći. Mladi Rumunj, inače 311. u ovom trenutku na ATP ljestvici, je dominirao tijekom cijelog susreta.

Ključni break u prvom setu Ionel je napravio kod 3-3 nakon čega je mirno i sigurno držao svoj servis za vodstvo 1-0 u setovima.

U drugom setu Ćorić je konstantno osjećao pritisak na svom servisu. Kod 1-1 je spasio dvije break šanse suparnika, ali kod 2-2 je ipak popustio. Rumunjski tenisač je osvojio posljednja četiri gema u nizu za sigurnu i veliku pobjedu na startu turnira u Iasiju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!
SPORTSKI DIREKTOR OTKRIO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!

Nemamo nikakve ograničavajuće faktore, bilo da je riječ o domaćem ili stranom treneru. Svi kandidati su u igri. Kad pronađemo idealnog trenera, donijet ćemo odluku, rekao je sportski direktor Dinama Marko Marić