Obavijesti

News

Komentari 23

Članovi SDP-a Trnje napuštaju stranku i prelaze Kovačeviću

Članovi SDP-a Trnje napuštaju stranku i prelaze Kovačeviću
1

Članovi koji su napustili organizaciju između ostalog su nezadovoljni Milanovićem za kojeg tvrde da ima faraonske ovlasti nespojive s demokratskim stradardima

VIDEO

Dio vodećih ljudi SDP-a Trnje istupio je iz stranke i prešao Peri Kovačeviću i koaliciji Zajedno koju čine Kovačevićeva nezavisna lista, HSP, Akcija za Bolju Hrvatsku Željka Sačića i Volim Hrvatsku Roka Šikića. Članovi jedne od najjačih mjesnih organizacija zagrebačkog SDP-a istupili su jer, kako tvrde, središnjica stranke zanemaruje stranačku bazu. 

Bivši SDP-ovci objasnili su da se nakon osvajanja vlasti na državnoj ili regionalnoj bazi čini kao da više nisu u istoj stranci sve dok ne treba lijepiti nove plakate. Izrazili su nezadovoljstvo i SDP-ovim zastupnicima u Gradskoj skupštini, kao i lokalnim organizacijama koje koaliraju sa strankama 'nebitnog rejtinga'. 

Iskritizirali su i Zorana Milanovića za kojeg tvrde da mu odgovara namjerno manjkav status stranke koji mu daje 'faraonske ovlasti nespojive s demokratskim standardima', piše T-portal.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 23

VIDEO

Neutješna supruga i majka: 'Da mi je samo pet minuta da se zauvijek oprostim od njih...'
TUGA U KRIŽEVCIMA

Neutješna supruga i majka: 'Da mi je samo pet minuta da se zauvijek oprostim od njih...'

Dragutin i Tomislav Višak zabili su se Audijem u kamion u Italiji. Obitelj i prijatelji su shrvani. Istraga i dalje traje, a pogrebnici čekaju dozvole da ih prevezu u Hrvatsku