Zna li netko kako sačuvati češnjak da ne proklija? Kupujem male količine odjednom (nekoliko glavica) ali dok pojedem prvu, ostale već proklijaju. Pokušao sam ih čuvati na razne načine, ali bez nekog efekta.
IS
Irina Shayk
02.3.2013.
Odustani
meni u hladnjaku ne proklijaju
An
Anga50
02.3.2013.
Odustani
ociscene u maslinovom ulju!
IN
Ifeoma Nnenna Dieke
02.3.2013.
Odustani
Uzmi kineski taj ne klija.
Pe
PetarEzgeta
02.3.2013.
Odustani
Luk se NE drži u hladnjaku!!!! NIKAKO!!! U hladnjaku proklija, a na 15°C NE proklija! Potpisuje agronom, nisam priučeno laprdalo
Pe
PetarEzgeta
03.3.2013.
Odustani
Još od pradavnih vremena, naši pradjedovi su držali češnjak i luk ispod madraca da mu bude dovoljno toplo. Zimi noću se kuća ne grije pa temp. padnu i na 2-3°C
koliko je i u hladnjaku. U takvim uvjetima uvijek proklije. Luk i češnjak se drže izvan hladnjaka na temp. 10 - 23°C otprilike.
Prikaži još ↓
Ca
Capafiori
04.3.2013.
Odustani
Očišćen, pa čak i usitnjen, u zatvorenoj posudi kojoj se pritiskom na poklopac može istisnuti zrak, u frižideru može potrajati i nekoliko mjeseci.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .