Obavijesti

Sport

Komentari 0

Čilić dolazi braniti naslov, Ančić otkazao Indoors...

Čilić dolazi braniti naslov, Ančić otkazao Indoors...
1

Indoors 2010. održat će se u Domu sportova, tjedan poslije Australian Opena. Neće biti velikih zvijezda, ali bit će domaćih tenisača. I Ljubičića...

VIDEO

Ivan Ljubičić prvi je pobjednik turnira, no on je i više od igrača jer je pridonio da turnir bude stalno na ATP listi. Dolazi i Ivo Karlović koji nije prošle sezonu bio u formi kao ranije, ali se nadamo da će se to popraviti, rekao je Branko Horvat, najavivši peto izdanje PBZ Zagreb Indoorsa. U zagrebačkoj dvorani Doma sportova od 1.do 7. veljače nastupiti će najjači hrvatski tenisači. Osim Ančića koji je otkazao nastup jer će u to vrijeme igrati manje turnire i challengere. Dolazi i Karlović koji prijašnjih godina nije bio u formi na ovom turniru. Direktor Horvat najavljuje da nema velikih imena, ali dolaze dobri tenisači.
- U prvom redu tu je najbolji Austrijanac Juergen Melzer (28), koji na žalost ne odgovara našima. Zatim, tu su drugi i treći srpski tenisač Viktor Troicki (29. na ATP ljestvici) i Janko Tipsarević (38), te Francuz Arnadu Clement (63) - dodao je direktor turnira. Na predstavljaju u Westinu Bio je i Ivan Ljubičić, trostruki finalist  Prisjetio se finala 2008.
- Zbog Stahovskog se još uvijek noćima budim. Još ne mogu vjerovati da sam izgubio taj meč - rekao je Ljubičić, i dodao:
- Dobro je da se nastavlja tradicija za koju bi šteta bilo da je nema. Do sada je ovaj turnir uvijek imao Hrvate u finalu i nadam se da će tako biti i sada - kazao je Ivan Ljubičić koji je bio nazočan na konferenciji za novinare.
Branko Horvat vrlo je zadovoljan jer se unatoč krizi, a zahvaljujući potpori Grada Zagreba i glavnog sponzora PBZ-a, turnir vrijedan 450.000 eura ipak može održati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Dinamo sazvao hitan sastanak o sudbini Jakirovića. Kandidat za trenera je i Niko Kovač!?
DRAMA U MAKSIMIRU

Dinamo sazvao hitan sastanak o sudbini Jakirovića. Kandidat za trenera je i Niko Kovač!?

Hoće li Jakirović nastaviti voditi momčad, nakon dva posrtaja (1-1 s Rijekom, 0-1 protiv Hajduka) i blamaže u Münchenu? Kuloari spominju da bi ga Niko Kovač mogao naslijediti

ANKETA Tko bi trebao voditi Dinamo? Ovi su treneri dostupni
PROMJENA ILI NE?

ANKETA Tko bi trebao voditi Dinamo? Ovi su treneri dostupni

Neki bivši treneri "modrih" trenutačno su zauzeti, drugi pak slobodni, a u kombinacijama se spominje i angažman Nike Kovača. Pitali smo vas tko bi trebao voditi Dinamo u nastavku sezone
Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!
ČUDO ZAGREBA

Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!

Kada treba, da se Danci ne ponadaju, digne se Srna, provuče se Glavaš, povuče Klarica, a onda Dibirov dvaput kazni Aalborgovih 7 na 6 preko cijelog terena. Hat-trick u 65 sekundi!