Kod nas pire u restoranima je 6 puta lošiji od domaćeg jer je to samo krumpir u prahu
Dk
Deaktivirani korisnik
05.4.2017.
Odustani
Ostajem na način kako me Mama ucila 😉
Serviseronja
05.4.2017.
Odustani
Žešča glupost
Emersan
05.4.2017.
Odustani
"...a za punjene paprike i sarme ni ne postoji drugi prilog." Meni su fini i žganci (palenta). Onda, drugo jutro imam žgance s bijelom kavom za doručak. Inače,
slažem se s "klasičarima" koji pripremaju pire krumpir na "klasičan" način. I finiji je domaći pire nego restaurantski.
Prikaži još ↓
Dk
Deaktivirani korisnik
05.4.2017.
Odustani
Krumpir se skuha u vodi poslije se doda mlijeko, maslac i sol, zgnjeći se i to je to. Kakvo vrhnje, dosta je reći da je lik amerikanac i sve vam je jasno.
Vlad
05.4.2017.
Odustani
Uz trendove za konzumiranjem hrane sa manje kalorija vi nama prodajete recept za tovljenje. Uostalom, vrhnje kuhanjem gubi najvrednije sastojke.
Dk
Deaktivirani korisnik
05.4.2017.
Odustani
restoranski pire bolji od domaćeg-ne bih rekla, slično radim pri samom kuhanju, ne stavljam češnjak i ne dolijevam vodu od krumpira, a kad ga dovršavam sa gnječ
ilicom dodajem toplo mlijeko u kojem otopim maslac-ispadne vrhunski
Prikaži još ↓
bijesna baba
05.4.2017.
Odustani
I sto puta kaloricniji, neka hvala dobar je i onaj kuhan u vodi
CoolRi
05.4.2017.
Odustani
Hahahah glupost. Moj doma mi 5 puta bolji. U restoranu je ziva guma jos nisam probao da mi je dobar kao doma
Dk
Deaktivirani korisnik
05.4.2017.
Odustani
Sta bi onda kad kuhas za cijelu obitelj tribalo staviti 3 litre vrhnja
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .