Obavijesti
članak
Cijeli život krivo pravimo pire krumpir - ovako to treba raditi
Komentari 129
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

FT
Kod nas pire u restoranima je 6 puta lošiji od domaćeg jer je to samo krumpir u prahu
Dk
Ostajem na način kako me Mama ucila 😉
Serviseronja
Žešča glupost
Emersan
"...a za punjene paprike i sarme ni ne postoji drugi prilog." Meni su fini i žganci (palenta). Onda, drugo jutro imam žgance s bijelom kavom za doručak. Inače, Prikaži još ↓
Dk
Krumpir se skuha u vodi poslije se doda mlijeko, maslac i sol, zgnjeći se i to je to. Kakvo vrhnje, dosta je reći da je lik amerikanac i sve vam je jasno.
Vlad
Uz trendove za konzumiranjem hrane sa manje kalorija vi nama prodajete recept za tovljenje. Uostalom, vrhnje kuhanjem gubi najvrednije sastojke.
Dk
restoranski pire bolji od domaćeg-ne bih rekla, slično radim pri samom kuhanju, ne stavljam češnjak i ne dolijevam vodu od krumpira, a kad ga dovršavam sa gnječ Prikaži još ↓
bijesna baba
I sto puta kaloricniji, neka hvala dobar je i onaj kuhan u vodi
CoolRi
Hahahah glupost. Moj doma mi 5 puta bolji. U restoranu je ziva guma jos nisam probao da mi je dobar kao doma
Dk
Sta bi onda kad kuhas za cijelu obitelj tribalo staviti 3 litre vrhnja
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .