Obavijesti

Sport

Komentari 2

Cibona dobila 37 razlike, Peras strepio za pobjedu

Cibona dobila 37 razlike, Peras strepio za pobjedu
1

Košarkaši Cibone pobijedili su Radnički 92-55, no trener kaže kako je na poluvremenu ipak strepio. Marko Tomas Nišanima nije zabio ni koša iz igre

VIDEO

Ovaj rezultat je nerealan, dobili smo puno teže nego što izgleda, riječi su trenera Cibone Velimira Perasovića nakon Radničkog. Tko bi rekao da je njegova momčad dobila utakmicu 37 razlike.
- Da, razlika je velika, ali u prvom poluvremenu smo se mučili. Uoči treće četvrtine sam, moram priznati, strepio za pobjedu. Ali brzo smo uzeli nekoliko lopti i napravili razliku - dodao je Perasović. Nakon prvih 20 minuta Cibona je imala 45-36, ali u nastavku su gosti iz Kragujevca ubacili svega 19 koševa. I sve skupa se pretvorilo u ekshibiciju.
- Nismo htjeli ući u jurnjavu sa Cibonom, ali nismo izdržali tu treću četvrtinu - istaknuo je trener Radničkog Miroslav Nikolić, koji je na kraju jedva dočekao kraj.
Ako je Rozićev neuspješan dribling kroz noge, koji je pošteno nasmijao Lukšu Andrića, jedan od najzanimljivijih trenutaka drugog poluvremena, onda je sve jasno. Ali ni u takvoj utakmici prvi Cibonin igrač Marko Tomas nije uspio zabiti koš iz igre. Ubacio je deset koševa, no svih deset iz slobodnih bacanja.
- Ne znam što se događa, već tri utakmice nisam zabio tricu. Nadam se da ću proraditi u srijedu protiv Fenera. Moram... - zamišljeno je rekao Tomas.
Andrić je s 19 koševa bio prvi strijelac utakmice, Gordon je ubacio 15, Vukušić 11, a Zubčić 10. Cibosi su se odmorili, napucali samopouzdanjem i takvi čekaju Fenerbahce.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO

Cro Cop spasio psa s ulice: 'Ako ju je neko smeće izbacilo iz automobila, neka se zna...'
DIV MEKA SRCA

Cro Cop spasio psa s ulice: 'Ako ju je neko smeće izbacilo iz automobila, neka se zna...'

Jučer sam na cesti ispred kuće na Borčecu našao ovu mrvicu kako izbezumljeno luta. Mješanac pinča vjerojatno. Nahranio sam je i odveo kod veterinara, ali čip nema, započeo je priču legendarni Mirko Filipović
Problemi u Realu: Ancelotti se sukobio sa sinom zbog Modrića
PIŠU ŠPANJOLCI

Problemi u Realu: Ancelotti se sukobio sa sinom zbog Modrića

Luka Modrić je, uz Danija Carvajala, jedini igrač koji je s Realom osvojio šest naslova Lige prvaka, što Carlo Ancelotti iznimno cijeni, a kapetana vidi i kao mentora ostalim igračima