Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Češnjak prešanjem izgubi aromu i pikantni okus

Češnjak prešanjem izgubi aromu i pikantni okus
1

Prešanjem češnjak gubi ljutkastu aromu, što nije loše ako ga kuhate, no za delikatnija jela najbolje ga je narezati na kockice ili vrlo tanke ploške

Profesionalni kuhari ne rabe prešu za češnjak nego ga radije usitnjavaju oštricom noža. Prešanjem češnjak gubi ljutkastu aromu, što nije loše ako ga kuhate, no za delikatnija jela najbolje ga je narezati na kockice. Uzmite veliki nož, a širokom stranom oštrice najprije pritisnite češnjak na dasci za rezanje da biste što lakše odvojili ljusku. Češanj češnjaka najprije narežite na uske rezance, a potom poprečno na sitne kockice. Za mekani pire pospite češnjak krupnom solju te isjeckajte.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
Bila sam eskort dama 20 godina - ovo su najbizarnije stvari koje su klijenti tražili od mene
RADILA JE I S POZNATIMA

Bila sam eskort dama 20 godina - ovo su najbizarnije stvari koje su klijenti tražili od mene

Od svećenika koji su tražili nježnost do političara s neobičnim fetišima, Elizabeth G (41) otkriva kako izgleda život eskort dame i zašto smatra da je to jedan od najstarijih, ali i najneshvaćenijih poslova na svijetu
Dnevni horoskop za utorak 21. siječnja: Ribe plaćaju račune, a Djevicama se smiješi povišica...
ZVIJEZDE ZNAJU...

Dnevni horoskop za utorak 21. siječnja: Ribe plaćaju račune, a Djevicama se smiješi povišica...

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 21. siječnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje