Obavijesti

Sport

Komentari 5

Cesar: Rasplakao sam se kad je Pandev zabio, emotivan sam

Cesar: Rasplakao sam se kad je Pandev zabio, emotivan sam
1

Interov golman Julio Cesar rasplakao se na travnjaku nakon što je Goran Pandev zabio za 3-2 pobjedu Intera protiv Bayerna u uzvratnoj utakmici osmine finala LP-a

VIDEO

Branitelj naslova je nakon 1-0 poraza na svom San Siru u utorak slavio 3-2 na Allianz Areni i izborio plasman među posljednjih osam u natjecanju. Posebno sretan zbog toga bio je Interov brazilski golman čija je pogreška mogla aktualne prvake lako koštati plasmana u četvrtfinale.

- Nikada u tako važnoj utakmici nisam tako grubo pogriješio. Kada sam primio gol došlo mi je da se pješice vratim u Milano. Sabrao sam se nakon toga i počeo vjerovati u pozitivan rezultat. Zamolio sam i sve svoje predivne suigrače da ulože dodatan napor - kazao je iskusni 31-godišnji golman i potom otkrio:

- Kada je Pandev zabio počeo sam plakati. Ja sam emotivna osoba, ona pogreška me obuzela. Ipak, kod takvih stvari ima i nešto dobro, pomažu vam pri sazrijevanju. Žao mi je što sam pogriješio u tako važnom trenutku i nadam se da moje pogreške tu staju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 5

VIDEO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!
SPORTSKI DIREKTOR OTKRIO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!

Nemamo nikakve ograničavajuće faktore, bilo da je riječ o domaćem ili stranom treneru. Svi kandidati su u igri. Kad pronađemo idealnog trenera, donijet ćemo odluku, rekao je sportski direktor Dinama Marko Marić