Obavijesti

Sport

Komentari 3

Čelnici Uniteda: Ronaldo nije na prodaju, u našim je planovima

Čelnici Uniteda: Ronaldo nije na prodaju, u našim je planovima
3

Pročitao jesam da želi otići, ali mi to nije rekao. Ronaldo nije na prodaju. Ronaldo je u našim planovima i želimo stvarati uspjehe zajedno, rekao je nizozemski trener Erik Ten Hag

VIDEO

Portugalska zvijezda Cristiano Ronaldo razmišljao je odlasku iz Manchester Uniteda ovog ljeta s obzirom na to da je nezadvoljan s radom uprave engleskog prvoligaša, a povezivalo ga se s Chelseajem, pa čak i Romom. 

Pokretanje videa...

Ronaldo i Georgina VIDEO

S ozbirom na to da Ronaldo želi klub s kojim će ove sezone igrati Ligu prvaka, odlazak u Rim nije izgledao kao izgledna opcija, a činilo se kako su šanse za ostanak u Unitedu minimalne. 

Naime, čelnici engleskog kluba razgovarali su s Portugalcem te su poručili da ostaje na Old Traffordu. 

- Razgovarao sam s Ronaldom prije nego što je nastao ovaj problem. Razgovor je bio ugodan -  rekao je Unitedov menadžer Erik ten Hag i dodao da Ronaldo nije na prodaju. 

Premier League - Manchester United v Brentford

Iako Ronaldo ne propušta treninge, štoviše, na njih dolazi prije svih, prošli tjeda propustio je prvi, a izostanak je opravdao obiteljskim razlozima. 

- Pročitao jesam da želi otići, ali mi to nije rekao. Ronaldo nije na prodaju. Ronaldo je u našim planovima i želimo stvarati uspjehe zajedno. S nama nije na treninzima iz privatnih razloga, ali svi se radujemo radu s njim - rekao je Ten Hag. 

Premier League - Brighton & Hove Albion v Manchester United

Iza Uniteda stoji neuspješna sezona, iz domaćih kupova ispali su u ranim fazama natjecanja, u osmini finala Lige prvaka izbacio ih je Atletico Madrid, a u najelitnijem europskom natjecanju neće konkurirati jer ga nisu izborili kroz Premier ligu. 

Podsjetimo, Cristiano je prošle sezone u 39 utakmica zabio 24 gola uz tri asistencije. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3

VIDEO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!
SPORTSKI DIREKTOR OTKRIO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!

Nemamo nikakve ograničavajuće faktore, bilo da je riječ o domaćem ili stranom treneru. Svi kandidati su u igri. Kad pronađemo idealnog trenera, donijet ćemo odluku, rekao je sportski direktor Dinama Marko Marić