Obavijesti

Sport

Komentari 7

Cedevita ima buduću veliku NBA zvijezdu, Džanana Musu

Cedevita ima buduću veliku NBA zvijezdu, Džanana Musu
1

Džanan Musa naslijedio je Šarića i Hezonju kao MVP EP-a do 16 godina. BiH je slavila na kadetskom Europskom prvenstvu, a Džanan je u finalu zabio 33 koša

VIDEO

Sad je jasno da je Cedevita u prosincu 2014. napravila veliki, veliki posao. Ispred nosa Olympiacosa dovela je Džanana Musu (16), MVP-ja Europskog košarkaškog prvenstva do 16 godina.

Bosna i Hercegovina osvojila je naslov pobijedivši Litvu, a Džanan je zabio 33 koša uz osam skokova i sedam asistencija.

- Ma Džanan je čudo od igrača. Ima 205 cm i izvrstan šut. Sjajno čita igru, dijeli asistencije, nema što ne može - rekao je Matej Mamić, sportski direktor Cedevite.

Musa je prije godinu dana bio najbolji strijelac EP-a do 16 godina, a ove je godine s prosjekom od 23,3 koša, devet skokova i 6,3 asistencije po utakmici proglašen najkorisnijim igračem turnira.

- Cedevita u regiji ima dobar glas što se tiče školovanja igrača. Džanan je Cedevitu ispred Olympiacosa izabrao baš zbog vjere u bolji razvoj u Zagrebu - kaže Mamić.

Džanan Musa je rođen u Bihaću, a s 13 godina došao je u KK Koš iz Sarajeva.

- Iduće godine igrat će u A-1 ligi za Zabok, a potom ćemo vidjeti - kaže Mamić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 7

VIDEO

I dalje se čeka novac od Uefe: Igrači Dinama još nisu dobili premije za ulazak u Ligu prvaka
'ISTEKAO NAM JE LEASING'

I dalje se čeka novac od Uefe: Igrači Dinama još nisu dobili premije za ulazak u Ligu prvaka

Plus+ Upravi kluba istekli su leasing ugovori za najam vozila, pa su oni obnovljeni, uz nešto povoljnije uvjete sponzorskog paketa. A i dalje će se voziti istom vrstom i klasom automobila kao prošle godine...